Sayfa 32/412 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon
Arama sonucu : 3295 madde; 249 - 256 arası.

Konu: BOYP - Boyner Perakende

1.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    abi tanseveri kastetmistim
    Tansever malları satmadı mı ben mi yanlış biliyorum

Sent from my SM-N7500Q using hisse.net mobile app

2.  Alıntı Originally Posted by neonebu Yazıyı Oku
    Tansever malları satmadı mı ben mi yanlış biliyorum

Sent from my SM-N7500Q using hisse.net mobile app
    ya ben anlatamadim yada siz anlamak istemediniz...Tanseverde 3 milyon 400 bin lot varmi var...peki tansever bedellide ne kadar para yatiracak...yaklasik 12 milyon tl...az parami bu tutar...dile kolay esku paraya gore 12 trilyon...ha denince bulunmaz bu para

3.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    ya ben anlatamadim yada siz anlamak istemediniz...Tanseverde 3 milyon 400 bin lot varmi var...peki tansever bedellide ne kadar para yatiracak...yaklasik 12 milyon tl...az parami bu tutar...dile kolay esku paraya gore 12 trilyon...ha denince bulunmaz bu para
    3milyon 400 bin lota 3milyon 400bin lira yatırır. 1 lot 1 tl.den bedellisi.
    Ben mi yanlışbiliyorum...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by denizozbilek Yazıyı Oku
    Tansever sattı mı satmadı mı ??? Yumurta mı tavuktan tavuk mu yumurtadan hikayesine benziyor sanki !!!

23 aralık 2005 de KAP açıklaması : Barış Tansever 626 bin lotumu 60.50 den sattım. Payım 3.396 milyon lottan 2.770 milyon Lota düştüm.

%4.8 'e düşmüş payı...yüzde 5 altında açıklama yapma zorunluğu yok artık..

28 aralık 2015 de 2.755 milyon lot mal geçişi oldu. 72.00 dan.. alan işyat satan işyat...

Nisan genel kurul tutanağında tanseverin malı yok gözüküyor.. kimin malı var ?? Daha önce hiç görmediğimiz birilerinin... İşte portföy Ark 2 serbest fon... 3.827 milyon lot... yaklaşık 275 trilyonluk yatırım yapmışlar Boyp.ye.. Bu mal kimin şimdi yorum sizin ???

5. İst. Portföy Ark 2 serbest fon...

6. Kap açıklama tarihi 23 aralık 2015 olacak düzeltiyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by trakyalı Yazıyı Oku
    3milyon 400 bin lota 3milyon 400bin lira yatırır. 1 lot 1 tl.den bedellisi.
    Ben mi yanlışbiliyorum...

Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Yüzde 346 bedelli açıkladı. Yani elindeki 1 lot için 3,46 tl yatırman gerekiyor. Hesabını buna göre yap...

8.  Alıntı Originally Posted by birbec Yazıyı Oku
    Yüzde 346 bedelli açıkladı. Yani elindeki 1 lot için 3,46 tl yatırman gerekiyor. Hesabını buna göre yap...
    Doğru.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

Sayfa 32/412 İlkİlk ... 2230313233344282132 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •