Sayfa 83/337 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon
Arama sonucu : 2694 madde; 657 - 664 arası.

Konu: BSOKE - Batısöke çimento

1. 1.30 kuramadı 1.18 trendinemi girdi

SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by OMAR CAVUŞ Yazıyı Oku
    1.30 kuramadı 1.18 trendinemi girdi

Her halükarda alıcıyız bekliyoruz

3.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    Herkes aynı durumda değil.Bilenle bilmeyen bir olmaz.Karşındaki bulanık suda balık avlamaya çıkmış.O balık Ben değilim.Sen ne yapıyorsun gülüyorsun.Açıkçası seninde Dede gibi sanal olduğunu düşünüyorum.Ama merak etme benim herkese verdiğim cevap net.Akıl oyunları oynamıyorum burada hiç kimse ile.Akıl oyunlarını gerekenler ile tahtada oynarım.
    Böyle dusunmenize sebep olacak bir sey yazdığımı hatırlamıyorum...aksine bilgi sahibi olanların bedelli icin fikir bildirmesi icin durumuma dair şeyler yazdım...sizler yazılanlara gulmediyseniz sanal ancak sizsiniz ben insanı olarak sadece esprilere güldüm....

Ki ben herkes aynı durumda değilmi derken 2.36 öncesi alanlar bsoke ve bsoker olarak hisse bölünmesi ile portföyü benim gibi azalmadı dedim... neyse buraya tartışmak icin değil sadece bilgi almak icin yazdım bilmislik taslamak sizlerin işi...

4. 1.31 kir artikkk kirarsa tavana kitler

5. Tahta yapıcı yokki tahtada acilen tahta yapıcı atanması lazimm

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEGİLDİR

8. Sayın Ensen sen bir şeyin farkında değilsin sanal dede burada olmasa ben kelime etmezdim.Kimseye bilmişlik tasladığım yok.Aksine birileri yem olmasın diye uğraşıyorum.Benim mesleğim bu iş.Sana diyoruz ki eskileri sat rüçhanları kullan.Rüçhan demek ne demek şu an 1,31 işlem gören kağıdı hakkın var 1 liraya kullanmak demek.Sen hala karşıdan hem bilmiyorsun hemde öyle bir cvp veriyorsun.Bunu düşün.Bizim oralarda bir laf var birileri gibi ekşi yemedim ki midem ağrısın.

Sayfa 83/337 İlkİlk ... 3373818283848593133183 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •