Sayfa 330/1009 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,633 - 2,640 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Sen bil kardes zararda oturmaya devam
    Umarim çıkarırsin kisa zamanda
    Tahminim 3.85 lerden beri dolar aliyorsun.
    Cunku ben dusecek dedigim seviyeler orasidi.
    Oralardan beri surekli muhalefet ediyordun.
    Ne diyim ki simdi
    Cok dallanirip budaklandirma bi enstrumanda analizleri.
    Baba dolar satiyor gorduk isyatirim 120 bin kısası var.
    Temel gercekler dolar aleyhine
    Sende sat. Bitti gerisi goy goy
    Yo zaten biliyoruzda konuşuyoruz..sen ise bilmeden uçuyorsun..o yüzden yazmak zahmetine giriyorum sana..

Yazmıştım benim dolar maliyetim tam olarak 2.898..önceki sene ramazan bayram öncesi..eski forumda, çok arzu edersen bulur çıkartırım oradan..ayrıca portföy %100 dolar değil..%40'da altın var..doların alternatifi altındır bana göre..şimdi altın son zaman şu kadar arttı diye reklam yapmanın anlamı yok değil mi..

Neyse bir MB(burada FED) faizleri arttırır vede enflasyon azalmaya devam ederse orada reel faiz artar..yatırımcılar o tarafa yönelir..bunları öğrenmen lazım..ama sende haklısın ekonomi, ekonomi olmaktan çıktı..şimdi tam tersi oluyor..o yüzden sen borsana devam et..

Fazlada uçma olur mu?..çünki bilmeden konuşmak, hatta bilmeden bu kadar iddialı olmak iyi bir şey değil..bilmem anlatabiliyormuyum..

Ha birde ''fayız'' değil faiz..

Selamlar..

NOT: Ayrıca 3.85'den beri sana muhalefet ettiğimi hiç sanmıyorum..işim gücüm ver benim..en azından senle uğraşamayacak kadar..

2.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Yo zaten biliyoruzda konuşuyoruz..sen ise bilmeden uçuyorsun..o yüzden yazmak zahmetine giriyorum sana..

Yazmıştım benim dolar maliyetim tam olarak 2.898..önceki sene ramazan bayram öncesi..eski forumda, çok arzu edersen bulur çıkartırım oradan..ayrıca portföy %100 dolar değil..%40'da altın var..doların alternatifi altındır bana göre..şimdi altın son zaman şu kadar arttı diye reklam yapmanın anlamı yok değil mi..

Neyse bir MB(burada FED) faizleri arttırır vede enflasyon azalmaya devam ederse orada reel faiz artar..yatırımcılar o tarafa yönelir..bunları öğrenmen lazım..ama sende haklısın ekonomi, ekonomi olmaktan çıktı..şimdi tam tersi oluyor..o yüzden sen borsana devam et..

Fazlada uçma olur mu?..çünki bilmeden konuşmak, hatta bilmeden bu kadar iddialı olmak iyi bir şey değil..bilmem anlatabiliyormuyum..

Ha birde ''fayız'' değil faiz..

Selamlar..
    Trump reis yakinda abd de fayizlar cok yuksek derse sasirmam.
    Vatandas gredi kullanamıyor trump reis. Dusur su fayizlari
    Bu fed takimini yolcu eder yakinda.
    kore mevzusunda ve gecen haftaki hacimli bist satışında dolar kurus tepki veremedi.
    Bunu gordusen gerisi boş

USD yi 3.85 den bozdurup faize koyup yüzde 14 ten 1 sene sonra 3.50 den USD Alıp çıkarsa helal olsun o yabancıya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Bu fed takimini yolcu eder yakinda.
    kore mevzusunda ve gecen haftaki hacimli bist satışında dolar kurus tepki veremedi.
    Bunu gordusen gerisi boş
    Aşağıdaki yazının içeriğini anlasaydın yukarıdaki yazıyı yazamazdın ya..

Neyse, vakit kaybına gerek yok..yemek vakti..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Ele sürülecek wc kağıdı değilmiş..bak sen..

Ya kusura bakma arkadaşımda her gördüğün sakallıyı amcan sanırsan..işte böyle komik yorumlar çıkar senden..USD , JPY ve CHF'den niye dayak yiyor sence..hatta EUR'da dahil bunada, at izi it izine karıştı ya, neyse..

sen bence borsaya devam et..

5.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku

Fayiz degil Hafiz, Faiz, senin okumanda az galiba.

6.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TCMB den Bankalara: TL ye kemiksiz STOPAJSIZ net %12 faiz veriliyor. Brüt faiz kaça geliyor aylık mevduat karşılığı olarak?

Bankalar bozsun dolarını TL ye yatırsın. Dolar bir miktar düşer.

Ama asıl amaç normal vatandaşın Döviz mevduatlarını bozdurmaya ikna etmek.

İşler normal olsa zaten bu parasal sıkılaşmaya ne gerek var?

Likit fonlar içinde en iyi getireni Takasbank Para Piyasasına yatıranları. Neden?
    Yanlış anlaşıldı galiba. Bankalar her gün 120 milyar TL açık veriyorlar. Yani temerrüde dusuyorlar. Tcmb de bu açığı geç likidite penceresinden son şans olarak %12.25 faizle kapatıyor. Tcmb bunu yapmaz ise bankalar teknik olarak iflas durumuna giriyor. Ve bu her gün tekrarlanıyor . Zira tcmb glp üzerinden bankaları sadece 2 günlüğüne kurtarıyor . Bankalar tcmbye borç vermek isterse ki tarihte gerçekleşmiş bir durum değil faiz 7.25.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Fayiz degil Hafiz, Faiz, senin okumanda az galiba.
    "okumanda" değil "okuman da"...

Böylece sürer gider yanlışlıklar komedyası...

8.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    "okumanda" değil "okuman da"...

Böylece sürer gider yanlışlıklar komedyası...
    Pardon, haklisiniz..

Sayfa 330/1009 İlkİlk ... 230280320328329330331332340380430830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •