Sayfa 331/1009 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 2,641 - 2,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    TCMB den Bankalara: TL ye kemiksiz STOPAJSIZ net %12 faiz veriliyor. Brüt faiz kaça geliyor aylık mevduat karşılığı olarak?

Bankalar bozsun dolarını TL ye yatırsın. Dolar bir miktar düşer.

Ama asıl amaç normal vatandaşın Döviz mevduatlarını bozdurmaya ikna etmek.

İşler normal olsa zaten bu parasal sıkılaşmaya ne gerek var?

Likit fonlar içinde en iyi getireni Takasbank Para Piyasasına yatıranları. Neden?
    KY satmıyor işte alıyor bu işin sonu nereye varacak göreceğiz. Güvensizlik olduğu için planlar geri tepiyor. Benim dolarımı eğer %27 mevduat faizi verirlerse bozdurabilirler. buyursunlar yapsınlar bak yol gösteriyorum. mevduat faizi %27 olduğu gün vadeyide kırıp tüm dolarımı bozacağım bak söz veriyorum. %27 mevduat faizi verilmemesinin sebebi nedir bunu tartışmalıyız.

2.  Alıntı Originally Posted by vicente Yazıyı Oku
    Trump reis yakinda abd de fayizlar cok yuksek derse sasirmam.
    Vatandas gredi kullanamıyor trump reis. Dusur su fayizlari
    Bu fed takimini yolcu eder yakinda.
    kore mevzusunda ve gecen haftaki hacimli bist satışında dolar kurus tepki veremedi.
    Bunu gordusen gerisi boş

Yabancı akıllıdır. 70 bin endeksten yerliye satamadığı hisseleri şimdi 90-100 bin endeks arası satar ve dolarıda 3-3.50 arasından alır ve döner.. Niye yükseltmiyor doları ki acep !!!!!! Borsada fırsat arıyor fırsat...bulduğu an yıkacak hiç şüphen olmasın... Dolarınıda en en en aşağıdan sepetine koymaya çalışacak... Bizim danalar dolar düşüyor diye sevine dursun bakalım... Elin oğlu tokatı tonla geçirmeye hazırlanıyor...

Bütün kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye için yatırım yapılamaz notu vermiş mi? Vermiş.... O halde sözleşme gereği bu tür ülkelerde paranı tutamazsın , notu daha iyi ülkeye kayman gerekiyor .. Bunu yapabilmiş mi? Hayır yapamamış... Türkiye'den kaçmak için putn arıyor putn... Yani türlü türlü numara çekiyor bistte, orda, burda , şurda... Şeytanımsı numaralar .. Bizim angutlar hala uyanamadı.. Ekonomi uçuyor sanıyorlar.. Anladıklarında iş işten geçmiş olacak... Türkiye uyanmazsa okkalı bir Tokat'la yere yapışacak... Yöneticilerin uyanık olması bu durumu hafifletebilir.

3. Haftalık grafik

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    KY satmıyor işte alıyor bu işin sonu nereye varacak göreceğiz. Güvensizlik olduğu için planlar geri tepiyor. Benim dolarımı eğer %27 mevduat faizi verirlerse bozdurabilirler. buyursunlar yapsınlar bak yol gösteriyorum. mevduat faizi %27 olduğu gün vadeyide kırıp tüm dolarımı bozacağım bak söz veriyorum. %27 mevduat faizi verilmemesinin sebebi nedir bunu tartışmalıyız.
    Bence bunun nedeni sazanlar.

Konut piyasasi da ayni, 600 TL. kira getiren 450.000 TL.'ye konut.

5.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    Bence bunun nedeni sazanlar.

Konut piyasasi da ayni, 600 TL. kira getiren 450.000 TL.'ye konut.
    haklısın,TL mevduatların %20si bile dolara dönse mevduat faizleri %20 ye yaklaşır. ucuzdan tl de parasını tutanlar tüm KY'i zarara sokuyor. damping gibi bir şey bu.

6. Vergi daireleri tekrar borçlu mükelleflere saldırıyormuş (hesaplara blokaj) diye bir haber geldi .

Bir süredir uygulamıyorlarmış !
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7.  Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Yabancı akıllıdır. 70 bin endeksten yerliye satamadığı hisseleri şimdi 90-100 bin endeks arası satar ve dolarıda 3-3.50 arasından alır ve döner.. Niye yükseltmiyor doları ki acep !!!!!! Borsada fırsat arıyor fırsat...bulduğu an yıkacak hiç şüphen olmasın... Dolarınıda en en en aşağıdan sepetine koymaya çalışacak... Bizim danalar dolar düşüyor diye sevine dursun bakalım... Elin oğlu tokatı tonla geçirmeye hazırlanıyor...

Bütün kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye için yatırım yapılamaz notu vermiş mi? Vermiş.... O halde sözleşme gereği bu tür ülkelerde paranı tutamazsın , notu daha iyi ülkeye kayman gerekiyor .. Bunu yapabilmiş mi? Hayır yapamamış... Türkiye'den kaçmak için putn arıyor putn... Yani türlü türlü numara çekiyor bistte, orda, burda , şurda... Şeytanımsı numaralar .. Bizim angutlar hala uyanamadı.. Ekonomi uçuyor sanıyorlar.. Anladıklarında iş işten geçmiş olacak... Türkiye uyanmazsa okkalı bir Tokat'la yere yapışacak... Yöneticilerin uyanık olması bu durumu hafifletebilir.
    beğendiğim kısmı işaretli

ayrıca yazılanlara da katılıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Vergi daireleri tekrar borçlu mükelleflere saldırıyormuş (hesaplara blokaj) diye bir haber geldi .

Bir süredir uygulamıyorlarmış !
    Bunlar güzel günler daha...

Daha geride su kabakçısı geliyor ki...

Sayfa 331/1009 İlkİlk ... 231281321329330331332333341381431831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •