Sayfa 182/690 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon
Arama sonucu : 5518 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: ESEMS - Esem Spor Giyim Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Sn legenda, Hata benim. Hesaplama hatası yaptım. 13 MİLYON hisse adetini 1.3milyon adet olarak hesap ettim. Özür.. O şekilde hem sizin hem de diğer köydeki arkadaşın tahmini doğru gibi..
    Diğer taraftakinin de dediği gibi 3 tavan yaptırsalar hepsini toplarlar, en kötü 1,20 TL'de şu anda elinde mal olanlar gider buralardan .. sonra 6 yıl önce yaptığı gibi 4 'lere çıkarır Ve yavaş yavaş yeni kurbanlara itelerler ellerindekileri..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

2. Beklentimiz o şekilde.. Ben bir tepki verecek diye bekliyorum. Umarım bu aşağı yönde değil yukarı yönde olur. Aşağıya basacak olsalardı şuana kadar çoktan tahtayı salarlardı..

3.  Alıntı Originally Posted by legenda1903 Yazıyı Oku
    Diğer taraftakinin de dediği gibi 3 tavan yaptırsalar hepsini toplarlar, en kötü 1,20 TL'de şu anda elinde mal olanlar gider buralardan .. sonra 6 yıl önce yaptığı gibi 4 'lere çıkarır Ve yavaş yavaş yeni kurbanlara itelerler ellerindekileri..
    Gunaydinlar bakalim bugun ne olacak,sizden rica edeiyorum acilistsn once eslesmeyi atar misiniz tsk ler

Size de günaydın..Tamam inşallah , Atarım eşleşmeyi..
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Beklentimiz o şekilde.. Ben bir tepki verecek diye bekliyorum. Umarım bu aşağı yönde değil yukarı yönde olur. Aşağıya basacak olsalardı şuana kadar çoktan tahtayı salarlardı..
    Eğer yeni olanlar panikleyip 3'e 5'e bakmaz satarlarsa biraz süzülürüz aşağı doğru.. aksi halde bu ruhsuz hissenin aşağı tepki vereceğini düşünmüyorum üstad

GÜNAYDINLAR.....bunlar taban HATTA TABANLAR göstermeden rahat etmezler...eminim,son kararım,YTD...

7. Canini kurtaranlar yine esemi kullanip elektronun stoklarini satip mahkemeye yatirmis ahh ahh...bunlar bu zarar eden sirketi neden tasfiye edemiyorlar bilgisi olan yazabilir mi cevap ...yasal olrak tasfiye yapamazlar mi acaba...

Dedik ya ruhsuz bu hisse

Sayfa 182/690 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282682 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •