bu yataş kızı ben bundan seviyorum. 1.85 lerden beri ayrılamıyorum
bu yataş kızı ben bundan seviyorum. 1.85 lerden beri ayrılamıyorum
Is Yatirim, 14.62TL hisse fiyat hedefini 22 Haziranda verdi. 14.62TL hedef fiyatini verirken Is Yatirim'in 2017 yili yil sonu ciro tahmini 735milyon TL ve net kar tahmini ise 43.5milyon TL idi (net kar marji %5.9). Yilin ilk yarisinda Yatas, 346milyon TL ciro ve 21.5milyon TL net kar acikladi (net kar mari %6.2).
Ilk 6 aylik sonuclara gore sene sonu cirosu 800milyon TL'ye yakin gelecegi belli oldu (Ilk 6 ayda ciro %56 buyudu, 2016 yili cirosu 502milyon TL, 502milyon TL'yi %56 ile buyuturseniz 2017 yili cirosu olarak 784milyon TL bulursunuz, yeni acilacak magazalarla beraber satis 800milyon TL'yi bulur). Net kar ise 800milyon TL ciroyu ilk 6 aylik net kar marji olan %6.2 ile hesaplayinca 50milyon TL yapiyor.
Net karin ve cironun sene sonunda daha iyi gelecegi belli oldugu icin Is Yatirim da yakinda hedef fiyatinda yukari yonlu revizyon yapar. En azindan 17TL civari bir hedef fiyat verirler sanirim. Ama hedefimiz belli, bu sene 20TL'yi gormek![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Herkese iyi akşamlar
13,50ile aranızdan ayrıldım.değerli yorumları ve grafikleriyle bilgi ,görüş belirten arkadaşlara teşekkür ederim .
Herkese bol kazançlar.
Yer İmleri