Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 3713 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
    Bende varım yarın ki bimer yazınızı buraya kopyalarsanız hem.detaylı bilgi sahibi olur hem de bimere şikayet ederiz ihbar ederiz bu anlaşmayı

3.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Evet arkadaşlar cuma günü gelen haberin ekindeki protokol kısmını okuduğumuzda maalesef koca koca adamların göz göre göre bizi enayi yerine koydukları kanısına kapıldım.Nedenmi.feshedeceklerini söyledikleri ilk anlaşma 41 daire 2 dükkan ve her biri 1.090.000 euroluk 3 adet çekten oluşuyordu.simdiki anlaşma ise sadece 7.275.000 euro ya herşeyi konak inşaat üzerine peşkeş çekiyorlar.ustelik bu 7.275.000 euro nun içinde bu 1.090.000 euroluk 3 adet çekte mevcut.yani 7.275.000-3270.000=4.005.000 euroya ellerindeki 41 daire ve 2 adet dükkani teslim ediyorlar.sadece bu iki adet dukkanin ki toplam 3250 metrekare bu dukkanlar fiyatını arastirin bakalim ne sonuç çıkacak.ayrica bu dükkanların teslim edilme zamanına da 1 aydan kısa bir süre kalmış olmasına rağmen.arkadaslar ben kendi adima yarin eğer hisse fiyatında son iki günkü gibi tezgah hareketleri ile düşüş görürsem spk bimer ve cimere bu koca koca adamların garip gurabanin yetimin oksuzun parasını nasıl hiç ettiklerini dilekçemde bildireceğim.yarin akşam bu konuyla ilgili daha detaylı yazımı ve spkya yapacağım itirazı burada paylasacagim .hisse fiyatina olumsuz yansiyan bu son anlaşmanın yapılmaması için gerekli mercilere müracaat etmek suretiyle elimden geleni yapacağım.sizlerden de destek bekliyorum arkadaşlar.spkya 1 kişinin şikayette bulunması ile 100 kişinin şikayette bulunması arasında çok fark var.cocuklarimizin hakkına göz diken bu koca koca adamların vergi avantajı varmışta böyle daha çok kar edecekmiste kendi muhasebecileri bu şekilde hesap çıkarmışta yalanina inanmıyorum ve ben bu oyunu bozacağı arkadaşlar. Çocuklarımın gelecegi için bozacağım. Borsa gundemede konuyu tasimayi dusunuyorum.burdaki görüşler kendi görüşlerim olup yatirim tavsiyesi degildir.
    Ben de sizin gibi düşünerek şirketi aradım,41 daire 2 dükkan 22 trilyondan daha fazla para ederken siz neden arsayı sadece 22 trilyona sattınız,dükkan ve daireleri kendniz satmanız daha karlıydı dedim.Bana daire ve dükkanların stılamyıp elde kalma durumu olabileceği ve ne zaman satılacağı belli olmadığı için kat karşlığı sözleşmeyi iptal edip onunn yerine arsayı sattıklarını söylediler.. Peki sizce bundan sonra ne olur,yükselir mi? dün 1,90'dan satmadık 1,65'ten elimizde kaldı... YTD

4.  Alıntı Originally Posted by teacher37 Yazıyı Oku
    Ben de sizin gibi düşünerek şirketi aradım,41 daire 2 dükkan 22 trilyondan daha fazla para ederken siz neden arsayı sadece 22 trilyona sattınız,dükkan ve daireleri kendniz satmanız daha karlıydı dedim.Bana daire ve dükkanların stılamyıp elde kalma durumu olabileceği ve ne zaman satılacağı belli olmadığı için kat karşlığı sözleşmeyi iptal edip onunn yerine arsayı sattıklarını söylediler.. Peki sizce bundan sonra ne olur,yükselir mi? dün 1,90'dan satmadık 1,65'ten elimizde kaldı... YTD
    Alanyada denize sıfır daireler ve dükkanlar ve elde kalacak öylemi..Bu yıl 5 ini satarsın gelecek yıl 15 ini satarsın en azından bu ulaş hissesinin mal varlıkları nedir diye sorarsa birisi sadece bir adet otelleri var onu da kiraya veriyorlar demeyiz de alanya da her an satılmaya hazır 41 adet daire 2 adet dükkan ve 1 adet kirada otelleri var deriz..yok pahasına bu dükkan ve daireleri satmalarının nedeni bu yıl kar açıklayamama korkusundan başka bir şey değil düşüncesi netleşiyor şirketin size verdiği cevaptan...ayrıca şirketin bu yıl zarar etmesi aslında küçük yatırımcı adına hayırlı olur..küçük yatırımcıyı emen,istedikleri zaman bir spek ayarlayarak ortak satışı yaparak üzerimizden geçinen bu insanlardan kurtulmuş oluruz..onlarda zaten yüzde 50 hissesinin fazlasına sahip olmak için hisse alımı yapmak zorunda kalacaklardır böylece..yarın ne olur sorusuna gelince..kendileri bilir..düşüş devam ederse zaten spk ile uğraşırlar artık...yukarıdaki mesajlarda yaptığım yorumları dilekçeyle spkya yazıp araştırılmasını isteyeceğim..bakalım onlarmı haklı bizmi haklıyız..madem kafalarına göre yeni bir anlaşma yapıyorlar yeni bir çağrı fiyatı belirleyecekler..Hisse fiyatını borsa 60000lerden 108000 lere gittiği halde sürekli düşürmeleri akılları sıra yeni bir çağrı fiyatı belirlemeleri gerekirse ortalamayı düşük tutmak için..SPK haklarımızı korur merak etmeyin arkadaşlar..güzel bir çağrı fiyatı belirleyeceklerdir..bu ilk anlaşmanın kamuya duyurulduğu andan sonraki gördüğü en yüksek fiyattan alan ve halen hisseyi elinde tutan arkadaşı da koruyacak şekilde bir düzenleme yapılacaktır..Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..

5.  Alıntı Originally Posted by ekinoks3881 Yazıyı Oku
    Alanyada denize sıfır daireler ve dükkanlar ve elde kalacak öylemi..Bu yıl 5 ini satarsın gelecek yıl 15 ini satarsın en azından bu ulaş hissesinin mal varlıkları nedir diye sorarsa birisi sadece bir adet otelleri var onu da kiraya veriyorlar demeyiz de alanya da her an satılmaya hazır 41 adet daire 2 adet dükkan ve 1 adet kirada otelleri var deriz..yok pahasına bu dükkan ve daireleri satmalarının nedeni bu yıl kar açıklayamama korkusundan başka bir şey değil düşüncesi netleşiyor şirketin size verdiği cevaptan...yarın ne olur sorusuna gelince..kendileri bilir..düşüş devam ederse zaten spk ile uğraşırlar artık...yukarıdaki mesajlarda yaptığım yorumları dilekçeyle spkya yazıp araştırılmasını isteyeceğim..bakalım onlarmı haklı bizmi haklıyız..madem yeni bir anlaşma yapıyorlar kafalarına göre yeni bir çağrı fiyatı belirleyecekler..Hisse fiyatını borsa 60000lerden 108000 lere gittiği halde sürekli düşürmeleri akılları sıra yeni bir çağrı fiyatı belirlemeleri gerekirse ortalamayı düşük tutmak için..SPK haklarımızı korur merak etmeyin arkadaşlar..güzel bir çağrı fiyatı belirleyeceklerdir..bu ilk anlaşmanın kamuya duyurulduğu andan sonraki gördüğü en yüksek fiyattan alan ve halen hisseyi elinde tutan arkadaşı da koruyacak şekilde bir düzenleme yapılacaktır..Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..
    Ben tam 2 yıl önce aldım 3 lerden de aldım, 1,10 lardan da her fiyattan aldım.. Ben de sizin gibi düşünerek o cevabı verdim zatenn.5 yıldır zarar açıkladığınız için ve bu sene imtiyazlarının kaybetmemek için kar açıklamak zorunda olduğunuz için mi dükkan ve daireleri alıp satmayı beklemek yerine direk arsayı sattınız dedim. Kesin birşey demiyor,yönetim böyle karar aldı diyor. Ama gerçekten bana da çok saçma gelmişti. 41 daire 2 dükkkan yerine gidip de arsayı 22 trilyona satmak.Zaten 2 dükkan 20 trilyon eder,daireler de en az 600 binden 24 trilyon eder. Toplamda daire ve dükkkan satımından en az 45 trilyon para girecekken yarı fiyatına arsayı satmak nedir ya,böyle bir saçmalık olabilir mi??? Bu yorumlar kişisel düşüncelerim olup yatırım tavsiyesi değildir..

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •