Sayfa 34/337 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 2696 madde; 265 - 272 arası.

Konu: LOGO - Logo Yazılım

1. Ülkede şuan enf yüksek. ENf yüksek olduğu için hemen hemen her şirketin cirosu artıyor. (Zaten bu sebeple büyüme oranı %5. 2 ve 3. çeyrek turizmdeki canlanma sebebiyle daha da fazla olacak. Söyleyeceğim tuaf gelecektir, ABD düşük enf şikayetçi sebebi ise büyümeyi negatif yönde etkilemesi) Eğer giderler dengelenebilirse (Bu iş biraz zor) enf farkı kar olarak haneye yansıyor. Logonun yeni yatırımına baktığımızda lognun %50 si kadar. Şirket zararda, en kısa vadelerde 1 yıl toparlanması için 1 yılda kara geçmesi için zaman tanımak lazım ki söylediğim gibi en kısa vadelerde. Olurda bir supriz yapar bu yıldan herhangi bir bilanço bize ışık tutarda seneye karı düşürmeyeceği anlaşılırsa kafadan %10-20 şansı olabilir. Eğer gerçekleşmez bu olasılık seneye gerçekleşmeye başlarsa o zaman sıçrayış daha büyük olabilir. Bu yıl bilançolarda bir ışık göremezsek %10-20 arasıda geri esneyebilir. Fakat romanya kısa sürede olum katkı verirse hissedeki yükseliş çok sert olur görüşündeyim. çeyreklik 15 mn logo, 5 - 7.5 mn arası romanya gibi. Çyrekte 20 mn minimum. 2018 de bu olasılık gerçekleşirse her çeyrek %50 ila %100 arası karını artırmış olur ki buda hisseye çok olumlu ve sert yansır. Tabi bu tür sert sıçrayış öncesi geri çekilme bekleyen yatırımcıyı bezdirme çabaları star alır ki kısa vadelerle bu hisseye girilmez. Girersekte işimiz şansa kalmış olur.

Tabi devlet E fatura zorunluluğunu (Yanlış hatırlamıyorsam) 10 mn den 5 mn indirise orada da bir hareketlenme görebiliriz. Şunuda belirtmek isterim. Logo Romanyadaki şirketi almasaydı şuan hisse 40 ve altında bile altında olabilirdi. Eğer hisse buralardaysa romanyadaki şirketin kar edeceği beklentisiyle buralarda. YTD.

BIST 100 hisselerinde bu yıl

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

10:15 itibariyle derinlik.

Dun ATA 8 bin lot almis. Ondan onceki gunlerde UBS 15 bin lot.

Hadi be kumas, atraksiyonunu yap artik.

52'den sattiklarimdan beri tam 1.5 sene gecmis. Endeks 70 Bin, Dolar 2.9 o zaman.

Bu "hint kumasi" da hareketlerini Elliott dalgalari gibi 30 seneye yaymaya basladi.

NOT: "Hint Kumasi" diyoruz da, belirtmekte yarar var hissenin ortaklarini kizdirmamak icin. Ben icat etmedim bunu. Hisse 60'tayken birisi geldi "Bulunmaz Hint Kumasi" diyordu. Ordan kalma.
    Son düzenleme : 666; 24-08-2017 saat: 16:08.

Hayırdır...

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Allahtan bir %3 artti da birileri geldi yazmaya. Herkesi kacirdik.

2017 6 aylık dönemde Araştırma Geliştirmeye hasılatlarından en fazla pay ayıran şirketler.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 34/337 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •