Sayfa 139/917 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Arka arkaya 4 tavan çakar, buymuş demek ki yıllardır hisseyi baskılama nedeni.
    F/K 11 olmuş hala baskılıyorlar halbuki 5'ken baskılayan falan yoktu [emoji48][emoji48][emoji48]
    Ben başka memleket yada evrende yaşıyorum herhalde.
    Adamlar açık açık yazmış, yatırım hizmet ve faaliyeti olmamak kaydıyla yani neymiş kendi gereksinimi için enerji işine girmeyi düşünmüşler.yapAcakları 1-2 MW güneş olur, bona china yatırımın 20 de biri. O zaman buralarda fırtına kopuyordu yeni fabrika geliyor diye, dilimiz döndüğünce çalıştık anlatamadık.
    Kaldı ki enerjiye girsinler, Sabancı çakılmış, Akkök çakılmış, eski santrallar min 7 max 18 cente mal satarken yeni dev ihalelerde rüzgar/güneş 4 centlere düşmüş, sahipleri karalar bağlamışken Kutpo'ya büyük iş. Haydi santrallar kuralım, haydi tavanlar yapalım.
    KP nin yakın vadede en büyük işi devletin ithal porselene ciddi vergi koymasıdır ancak henüz başaramadılar, ithalatçı bizim Güral kardeşlerden güçlü. Arkasından biraz para dağıtmasıdır ama patronun ihtiyacı yok, nasılsa istediği kadarını buluyor.
    Bunlar olmadan kağıt eski ederine yani F/K 6, PD/DD 0.60 a gelse girmem beklerim.
    Yatırım tavsiyesi değildir, bakarsın 10 tavan çeker, bakarsın şelale olur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2. Kendi enerji gereksinimini kendi karşılaması dahi giderlerin azalması, maliyetlerin düşüp karlılığının artması açısından önemli. Diğer konu ithal porselene vergi olayı, ve bugün gelen açıklama, ''fiili ana faaliyet konumuza ve bu kapsamda, fiili ana faaliyet konumuzu oluşturan mal ve hizmet üretiminin işleyiş sürecine halel gelmeksizin, yeni bir faaliyet alanı yaratılarak Şirketimiz karlılık ve verimliliğimizin artırılması amacıyla, Şirketimiz esas sözleşmesinin "İşletme Konusu" başlıklı 3'ncü maddesi (d) bendi hükmüne "her türlü enerji üretim, işletme, bakımı ve satışı yapmak amacıyla, yatırım hizmetleri ve faaliyetleri niteliğinde olmamak kaydıyla, şirket kurmak, bu amaçla kurulmuş ya da kurulacak şirketlere ortak olmak," beklenti oluşturacağı için beklemeye devam..

3. Hisarcıklıoğlu, Kütahya'da Haber Yayın Tarihi : 9.8.2017 19:40:00 DHA

TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Eskişehir'deki ziyaretlerinin ardından Kütahya'ya geldi. Hisarcıklıoğlu, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği istişare toplantısına katıldı.

Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nafi Güral, toplantının açılış konuşmasında kentin ticaret ve sanayi durumu ile ilgili bilgiler verdi. Güral, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan Zafer Organize Sanayi Bölgesi'ne doğalgaz getirilmesi, Kütahya'ya TOBB Üniversitesi kurulması ve serbest bölge konularında destek istedi. Rifat Hisarcıklıoğlu da konuşmasında Kütahya'nın Anadolu'nun parlayan yıldızı olduğunu söyledi. Sanayi yatırımları konusunda da Kütahya'nın avantajlı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu şöyle dedi: "İstanbul, Bursa, Kocaeli artık sanayiye doydu taşıyamıyor. Arazi üretemiyor, arazi yok. ya Bursa'daki tarım arazilerini sanayiye çevireceğiz ki gelecekte dünyayı bekleyen kıtlık tehlikesi var. Bu kapsamda da Kütahya en avantajlı illerimizden bir tanesi, cazibe çekim merkezi haline geliyor. Kütahya, porselende zaten bir dünya merkezi. Bunu mütevazilik yapmayın ben bütün dünyayı gezen bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Gerek seramikte, camda porselende dünya markası. Yeni bir açılım daha yapıldı. Otomotivde sanayide piyasaya girmeye başlamışsınız. 8 tane otomotiv yan sanayi şirketler var. Geleceğin yeni yatırım alanlarına açılıyor. Elinizin altında müthiş bir servet var. Allah'ın vergisi termal ve sağlık turizmi açısından müthiş bir potansiyel var. Aksı değiştirmek lazım. En çok yurt dışındaki zenginlere hitap edecek şekilde getirmemiz lazım."

4.  Alıntı Originally Posted by khan07 Yazıyı Oku
    Arka arkaya 4 tavan çakar, buymuş demek ki yıllardır hisseyi baskılama nedeni.
    F/K 11 olmuş hala baskılıyorlar halbuki 5'ken baskılayan falan yoktu [emoji48][emoji48][emoji48]
    Ben başka memleket yada evrende yaşıyorum herhalde.
    Adamlar açık açık yazmış, yatırım hizmet ve faaliyeti olmamak kaydıyla yani neymiş kendi gereksinimi için enerji işine girmeyi düşünmüşler.yapAcakları 1-2 MW güneş olur, bona china yatırımın 20 de biri. O zaman buralarda fırtına kopuyordu yeni fabrika geliyor diye, dilimiz döndüğünce çalıştık anlatamadık.
    Kaldı ki enerjiye girsinler, Sabancı çakılmış, Akkök çakılmış, eski santrallar min 7 max 18 cente mal satarken yeni dev ihalelerde rüzgar/güneş 4 centlere düşmüş, sahipleri karalar bağlamışken Kutpo'ya büyük iş. Haydi santrallar kuralım, haydi tavanlar yapalım.
    KP nin yakın vadede en büyük işi devletin ithal porselene ciddi vergi koymasıdır ancak henüz başaramadılar, ithalatçı bizim Güral kardeşlerden güçlü. Arkasından biraz para dağıtmasıdır ama patronun ihtiyacı yok, nasılsa istediği kadarını buluyor.
    Bunlar olmadan kağıt eski ederine yani F/K 6, PD/DD 0.60 a gelse girmem beklerim.
    Yatırım tavsiyesi değildir, bakarsın 10 tavan çeker, bakarsın şelale olur.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    sayın khan 07 gelişme olumlu değil mi??? kağıt sizce ithalat konusunda yasal düzenleme olmazsa çıkmaz mı??? biraz daha detaylı yorum alabilir miyiz...

5. benim için tek geçerli beklenti bedelsiz sermaye artışı... fiyat hareketliliği ancak bu şekilde gerçekleşir... evet bir mantığı yok elimizdeki hisse sayısı değişti diye şirketin reel sektörde işleri değişmez ama borsa da bedelsiz işi oratay çıkınca reel çok önemsenmiyor...

6. Hisse 4000 TL den 9500 TL ye 2 ay da bilanço ile çıktı. Gerisin geri bilanço ile geldi. İthal porselene vergi olayı ile ilgili bir durum yok.Olursa elbette KUTPO için çok olumlu olur. Devletin bu konuyu ele alıp uygulama yapması beklenebilir fakat bu o kadar kolay olmuyor. Bedelsiz potansiyeli oldukça yüksek. Buna da karar verecek olan patronlar..

7. Benim tek bildiğim ise tahtanın sağlam sahibi var. Bu patron mu , spek mi bilmem. Tahta da söz sahibi onlar. 1 yıldır çok güzel basıyorlar tahtaya. Bilançoyu kullanarak bunu çok güzel yaptılar. 5600 TL yi görüp döndük. Yukarı hareket bekliyorum ben bundan sonra..ytd

8. Sağlam takoz koyuyor. Elbet yıkılacak o da..

Sayfa 139/917 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •