Sayfa 45/735 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 5877 madde; 353 - 360 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. İki gündür sırf daha düşük fiyattan geri alım yapmak ve düşüşü daha katmerli hale getirmek için kasıtlı propaganda yapan ve bu gün de yalandan timsah göz yaşları dökenler de artık şimdi gereğini yapıp bir yerlerine...

Neyse daha gün bitmemiştir satan satacak alan da alacaktır. Şu an itibariyle 10 kademe alış lot toplamı 164.743 10 kademe satış lot toplamı ise sadece 73.545 lottur.

Yatırım tavsiyesi değil ama iki yüzlülüğe isyan olarak kabul edilmesinde hiç bir sakınca yoktur.

2.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    İki gündür sırf daha düşük fiyattan geri alım yapmak ve düşüşü daha katmerli hale getirmek için kasıtlı propaganda yapan ve bu gün de yalandan timsah göz yaşları dökenler de artık şimdi gereğini yapıp bir yerlerine...

Yatırım tavsiyesi değil ama iki yüzlülüğe isyan olarak kabul edilmesinde hiç bir sakınca yoktur.
    Bana diyisan hocam ben uc dort gun once 3.36 dan aldim.hala maldayim.safta oturdum.oncede parkme almistim.4 ay bekeldim.3.17 aldim.5.40 oldu.2 gunde 3.80 geldi sattim.ordada safta oturdum.talihsizlik basimi birakmiyo.oysaki spekulatif dandik alt yapisi olayan kagit almazdim.....

LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. İyi de kardeşim üzerinden kar etmeyi amaçladığın hisseyi kötüleyerek nasıl kendini kurtarabileceğini veya bu hisseden para kazanabileceğini düşünüyorsun? Hiç böyle bir mantıkla hisse senedine yatırım yapılır mı?

Eğer sen bu hisse düşerse alırım deseydin ya da ortada açık bir manipülasyon olduğunu sezip bu konuda dikkatli bir şekilde düşüncelerini belirtseydin inan sana tek bir lafım bile olmaz dı. Ama böyle yapıp da mevcut yatırımcıları negatif yönde etkileyip olayların doğal akışına haksız müdahale olunca sinirleniyorum doğrusu.

Öte yandan, bir takım adamlar veya kurumlar (Citibank gibi) bu gelişme ile ilgili olarak artık daha önce ne duydularsa onun gereğini yapıp ciddi miktarda (milyonlarca lot) alım yaptılar ve de bunlar henüz bir lot bile satmadılar (veya belki de satamadılar kimbilir?) Bırakalım bu KAP haberini piyasa alsın veya satsın ve fiyatlasın.

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat açıklamasıdır.

4. Sizleri dün uyarmıştım kardeşlerim. Bu hisse tekrar 2.90 TL'li fiyatlara geri dönmez durulmaz. Cow_boy'un her dediği çıkar. Yatırım tavsiyesi değildir. Kişisel görüşlerimdir.

5. Neden böyle muallak bir açıklama yapmış olabilirler?

1. Kendilerini doğru bir şekilde ifade etme konusunda ciddi bir sıkıntıları vardır !

2. Şirket ile ilgili gelişme istem dışı bir şekilde piyasaya sızmıştır. Bu haberden nemalanmak isteyenler mala kuvvetli bir şekilde girdi ve daha yeterli miktarda hisse toplanamadan fiyat uçtu gitti bir silkeleme gerekmiştir?

3. Bu ifadeyi kaleme alan kişi ya da kişiler salt hisse satışı ile kendilerini sınırlandırmış olmamak ve yarın bir gün önemli dünya metropollerinde yeni yurt dışı mağazalar açtıklarında işte kastettiğimiz stratejik alternatiflerden birisi de buydu diyebilmek için böyle bir ifade seçiminde bulunmuşlardır?

4. Ya da benim aklıma gelmeyen bir nedenden dolayı ifade bu kadar muğlak bir şekilde kaleme alınmıştır.

Ancak Cem Hakko'nun KAP'a düşen haber sonrasında yaptığı açıklamanın şu kısmı bazı yatırımcıların şirketin pozitife evrilen mali performansı nedeniyle bu şirkete yoğun bir şekilde ilgi duymaya başladıklarını anlatmaktadır. Yine aynı açıklamada dünyaya açılma ifadesinin kullanılmış olması da bir yabancı kurumla stratejik ortaklık yapılmasının ihtimaller içerisinde olduğuna işaret olarak değerlendirebilir. Yine de ifadenin muğlak olması yanlış olmuştur.

http://eborsahaber.com/81038/2017/si...in-calismalar-

"Son dönemde gösterdiğimiz dikkat çekici performans üzerine yoğunlaşan ilgi sonucu çeşitli stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi için Credit Suisse INTERNATIONAL ile bir danışmanlık sözleşmesi imzalandığını"

Bu şirkete yoğun ilgi duyan kim ya da kimlerdir ve bu ilginin niteliği nedir acaba?

Yatırım tavsiyesi değil kişisel kanaat ve tahmin açıklamasıdır. Bu tarz yorum ve tahminlerde yanılmanın esas olduğu düşünülmeli ve asla bu hisse senedi için verilmiş bir al - sat veya tut tavsiyesi olarak algılanmamalıdır.
    Son düzenleme : Burutay; 24-08-2017 saat: 12:26.

6.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bizim gazci keremc nerde acep

Arkadaşım ben burdayım ve bekliyorum.Bekleyip göreceğiz.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by keremc Yazıyı Oku
    Arkadaşım ben burdayım ve bekliyorum.Bekleyip göreceğiz.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bu istihbarati aldigin yere bir sor arkadasim ne dolaplar donuyo.beklenti nedir

8.  Alıntı Originally Posted by yuzdeoncu Yazıyı Oku
    Bu istihbarati aldigin yere bir sor arkadasim ne dolaplar donuyo.beklenti nedir

Arkadaşım amma felaket tellalı oldun vallahi..
    Dünde dediğim gibi
    3.40altına vermedikçe korkma..
    3.21altına düşmedikçe de soğuk su içme..

Hisse bu yükselir düşer..Citi elindekini vermediyse korkma fazla..hisse 3liradan 4.29 gördü %45 den fazla yükseldi..azcık da düşsün..

Sayfa 45/735 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •