Sayfa 386/1009 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,081 - 3,088 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Saat 17 de mi yellenecekti buralar
    evet 17 yellen, 22 draghi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

2.  Alıntı Originally Posted by YAY Yazıyı Oku
    aşağı yada yukarı etkisi olacak mı sizce ?

Alıntı Originally Posted by YAY Yazıyı Oku
    Zamanlamaya bakın. Karşılıklı olarak birbirlerinin piyasaları kapanmadan önce sözlü müdahale için uygun zamanlama.

Alıntı Originally Posted by elma Yazıyı Oku
    Mevcut nesil ve gelecek nesiller onların sahip olduğu fabrikalarda işçi olarak çalışacak.
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Onların kurduğu fabrikalarda işçi olarak çalışacaksın. Japonu da buraya getirecek hali yok herhalde sirke için
    Maalesef çok haklısınız..gelecek nesiller için bende üzülüyorumda..

Esasen olay biraz daha detaylı..Neden Japonlar diye düşünmek lazım biraz..

Bir kaç gündür BOJ'un tahvil karşılığı bankalarına verdiği trilyonlarca dolardan bahsediyorum..bedava para yani..işte bedava paralarla alınan bedava işletmelerden bahsediyorum..devletin uyanık olması lazım, ama ne gezer..

Bir kez daha yazayım..2016 sonu BOJ resmi rakamları olarak söylüyorum..Japon bankaların BOJ'dan aldığı paralar malum dünyayı tavaf ediyor..bunların 4,5 trilyon doları portföy yatırımı olarak, 1.5 trilyon doları ise direkt yatırım olarak Japonya dışındaymış..

Nihayetinde durum sizin şehir dışında bedava ev sahibi olup kira almanız gibi bir şey..

Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Hele 200 milyar dolar her ay ortaya para çıkıyorsa, arkası var demektir..gir, gire bildiğin yere..artık finans yoluyla mı girersin, turizim yoluyla mı girersin, yada karayoluyla mal ticaretinden mi girersin belli olmaz..akıyor mübarek..Bora abinin bahsettiği futbolcu transfer bedellerini hatırladım..

O yüzden bakkaldan aldığın balonda bile balon var bence..

Amma iddialı oldu ha...

Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    aşağı yada yukarı etkisi olacak mı sizce ?

iki gün önce fitch borç tavanından ötürü abd notunu düşürürüm diye uyardı..Bu sebeple yellen bi nebze "şahin" olabilir....draghi yi tahmin edemiyorum...değerli Euro istemiyorlar fakat açıklamalarında oldukça "güvercin" kalıyor...
    Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Bir kaç gündür BOJ'un tahvil karşılığı bankalarına verdiği trilyonlarca dolardan bahsediyorum..bedava para yani..işte bedava paralarla alınan bedava işletmelerden bahsediyorum..devletin uyanık olması lazım, ama ne gezer..

Bir kez daha yazayım..2016 sonu BOJ resmi rakamları olarak söylüyorum..Japon bankaların BOJ'dan aldığı paralar malum dünyayı tavaf ediyor..bunların 4,5 trilyon doları portföy yatırımı olarak, 1.5 trilyon doları ise direkt yatırım olarak Japonya dışındaymış..

Nihayetinde durum sizin şehir dışında bedava ev sahibi olup kira almanız gibi bir şey..

Bizim dolar düşürücüler biraz daha sevinsin..

Ne bildiklerini bilmezlerse böyle sevinirler işte..

Gelip buraya abuk sabuk yazar giderler ancak..

Nihayetinde sizin şehir dışında bedava ev sahibi olup kira almanız gibi bir şey..
    Dış borçla bugünkü tüketimi teşvik etmenin bedelini gelecek nesiller refah kayıplarıyla ödeyecek. Kendilerinden önceki nesilleri iyi anacaklarını sanmıyorum.

Akşam üstü kurban pazarlıkları hızlanmış olmalı ki USD inişe geçti. Kurban öncesi kuru 3,34 bekleyenler vardı.

Sayfa 386/1009 İlkİlk ... 286336376384385386387388396436486886 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •