Originally Posted by
keko
hisse şu saat itibari ile sadece 79 bin tl işlem hacmi yapmış...son üç dört işlem günü 3,5 milyon tl civarı yapıyordu...hisse şu anda 15,00-20 aralığında dip yaptım diyor...şu anda ne ileriye çıkıyor nede geriye....hacimsiz şekilde yerinde duruyor...bu tür durumlarda hisse dip yaptı diye anlıyorum..bir çeşit dinlenmesini yapıyor ve olası bir çıkış için güç topluyor olarak algılıyorum...
normal şartlarında ederine yakın seviyelerde vede zirvelerinde bu tür işlem hacimleri düşüşlerine %100 güvenilmez ama ederinin çok altında olan ulusenin buralarda yaptığı bu hareketlere şahsen ben değer veriyorum...
ben hisseye kulak verilmesi ve ben dip yaptım sözüne değer verilmesi gerektiğine inanıyorum...benim inancıma göre buralardan tekrardan bir yukarı sıçrayış denemesi yapacaktır...ilk hedef 15,60 sonrasında ise 16,00 seviyeleri olacaktır...orta ve uzun vadede 20-25 tl ler hedef olacaktır..tabi bilançosu bu şekilde olumlu devam ederse ??? şu ana kadar gelen işaretler böyle devam edeceğini gösteriyor ama yine de emin olmak için yakından takip etmek gerekiyor...
bu gün saat 11: 48 de yaptığım yorum neredeyse bire bir çıktı dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri