Sayfa 220/900 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by borsacı 1 Yazıyı Oku
    Slm arkadaşlar bu güm 2000 lot 3000lot ve 5000lot şeklinde 60.000lot alış yaptım 0.75kr ve 0.76kr arasında bu yapılan hareket bana FLAP hissesini hatırlattı aynısını yaptılar her keze bol kazançlar. (YATIRIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR)
    Bazı arkadaşlar sorup duruyorlardı patron satıyor, iyi de kim alıyor diye... Meraklarını giderdiğin için teşekkür ederim kardeş... Bu ara bol kazançlar

2.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Bazı arkadaşlar sorup duruyorlardı patron satıyor, iyi de kim alıyor diye... Meraklarını giderdiğin için teşekkür ederim kardeş... Bu ara bol kazançlar
    Ben yazacaktım sen yazmışsın

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by bahtiyar01 Yazıyı Oku
    Ben yazacaktım sen yazmışsın

GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    [emoji2] [emoji2] [emoji2] Bu şartlarda bizden bu zarar biraz zor çıkar ama bakalım hayırlısı... İş yatırım alıma geçmeden her hareket fiyasko bu tahtada... 40 kuruşlardan beri al sat yapıyorum bu tahtada böylesi bir hacim, böylesi bir kalabalık ve böylesi bir patron satışı ilk kez görüyorum... Daha önce kalabalığın arttığı dönemlerde kynin elinden son lotunu almadan hisseyi yukarı götürmedi bu vicdansız... Böylesi patron kağıtlarında para kazanmanın tek yolu patronla paralel al sat yapmak... İlk kez bir kağıda derinliğe bakmadan bu kurala dikkat etmeden fiyatına, tepki verme ihtimaline aldanıp girdim... Yani patron satarken aldık bir çoğumuz... Sonuç ortada Kural hatasını affetmiyor engin...

4.  Alıntı Originally Posted by Nihatttk Yazıyı Oku
    Hemşon gelse buralara😄
    Ancak kurtuluruz. Bende aynı trade yapalım derken yakalandık. Mesele degil. Avgyo 2011 de antremanlığım. 1.5 olunca satarız😄 tüm ky kazanır inşallah.
    İkisi de aynı bunların... Bizim hatamız galibin hisselerinde metro yatırımla paralel hareket ettiğimiz gibi yapmadık bunda... Onun cezasını kestiler bize... Borsa oynayan adamda derinlik ekranı olacak kardeş... Yoksa kör döğüşü gibi oluyor biraz işler

5. Bu is satisi kesmezse bayagi iner..bayagi mal var...satistan once bu kamil bildirdimi...borsada sirketin vars beles para gelsin..ne degeri borsa suni tamamen...

6.  Alıntı Originally Posted by Samsunlu Yazıyı Oku
    Slm arkadaşlar ben 3yıl önce almaya başladım yüklü miktarda hissem var ortalamam 0.45kr ben kardan zarar etiğim için rahat alıyorum ve çok uzun vadede düşünüyorum fiyat vermek istemiyorum alkımdaki fiyata gelince hepsini vereceğim hisse ortalamam yüksek olsaydı bende alırken çok düşünürdüm bol kazançlar sıtres yapmayın para gelir ama sağlık çok zor gelir yerine.(YATIRIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR)

7. Kişisel tahminimi yazayım bayram sonrasında yeniden harekete geçecek. Elimde veri yok sadece kişisel tahminim. Bir kez daha 70 _ 72 arasına iner sonra tekrar 75 civarı takılıp doğru 90 lı kuruşlar... ilk hedefi bu olur zaten 1 üstüne atarsa 1.30 kurtarmaz...

Kötü senaryo 70 altına iner patron satmaya devam ederse dibi yok...

Bence yukarı gidecek tamamen hissiyat...

Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir

8. Hırsız war

F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 220/900 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •