Ben yazacaktım sen yazmışsın
GM Discovery II+ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji2] [emoji2] [emoji2] Bu şartlarda bizden bu zarar biraz zor çıkar ama bakalım hayırlısı... İş yatırım alıma geçmeden her hareket fiyasko bu tahtada... 40 kuruşlardan beri al sat yapıyorum bu tahtada böylesi bir hacim, böylesi bir kalabalık ve böylesi bir patron satışı ilk kez görüyorum... Daha önce kalabalığın arttığı dönemlerde kynin elinden son lotunu almadan hisseyi yukarı götürmedi bu vicdansız... Böylesi patron kağıtlarında para kazanmanın tek yolu patronla paralel al sat yapmak... İlk kez bir kağıda derinliğe bakmadan bu kurala dikkat etmeden fiyatına, tepki verme ihtimaline aldanıp girdim... Yani patron satarken aldık bir çoğumuz... Sonuç ortada Kural hatasını affetmiyor engin...
Bu is satisi kesmezse bayagi iner..bayagi mal var...satistan once bu kamil bildirdimi...borsada sirketin vars beles para gelsin..ne degeri borsa suni tamamen...
Slm arkadaşlar ben 3yıl önce almaya başladım yüklü miktarda hissem var ortalamam 0.45kr ben kardan zarar etiğim için rahat alıyorum ve çok uzun vadede düşünüyorum fiyat vermek istemiyorum alkımdaki fiyata gelince hepsini vereceğim hisse ortalamam yüksek olsaydı bende alırken çok düşünürdüm bol kazançlar sıtres yapmayın para gelir ama sağlık çok zor gelir yerine.(YATIRIM KESİNLİKLE TAVSİYE DEĞİLDİR)
Kişisel tahminimi yazayım bayram sonrasında yeniden harekete geçecek. Elimde veri yok sadece kişisel tahminim. Bir kez daha 70 _ 72 arasına iner sonra tekrar 75 civarı takılıp doğru 90 lı kuruşlar... ilk hedefi bu olur zaten 1 üstüne atarsa 1.30 kurtarmaz...
Kötü senaryo 70 altına iner patron satmaya devam ederse dibi yok...
Bence yukarı gidecek tamamen hissiyat...
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
Hırsız war
F3311 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri