Sayfa 1156/2404 İlkİlk ... 1566561056110611461154115511561157115811661206125616562156 ... SonSon
Arama sonucu : 19227 madde; 9,241 - 9,248 arası.

Konu: Finans ve Muhabbet Mekanı

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    PUHAHAHAHAHAA

Bizim ayvagubak nellere getti yauv ..hubar alıyon mu keratadan? görürsen selam söyle ..gelsin yazsın özledik ...sevgiler

Hörmet bendendir sevgili narin ,gözlerinden öperim.
    7 krallığın kuzeyi...kuzeyin efendisi...adının sonuncusu...son shortçu...büyük kalpli mert insan selam olsun sana ve senin gibi nicelerine...unutmamışsın...o güzel kalbinin heykelini yaptırsak çimento yetmez...zati o heykeli de bir tek ayva yapardı...ayva şimdi ruz gızlarına turkçe öğretiyordur eminim...canı sıkılınca yada irakısı bitince çikar belkim yeryüzüne...burayı mutlaka okuyordur severdi seni...shortta devam mı yaw...ben taraf değiştirdim...sakın ayvaya söleme...hisse long....takip listesini komple alıyon içinden biri eşek gibi yükseliyor...onu satıyon düseni alıyon zikildıgini satıyon porsaya can veriyon...yazilarını okuyom büyüyünce bende senin gibi bi shortçu süper kahraman olcan...seviyon seni sağlıcakla dostum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul > güneybatı
    Gönderi
    1,864
    altın da bu mekâna gelsin bari

Bilmece

Önünüzde 7 altın çubuk var. Ancak biri sahte ve diğerlerinden daha hafif.

Elinizde iki kefeli bir terazi var ancak teraziyi sadece 2 kez kullanabilirsiniz.

Sahte olan altını nasıl tespit ederdiniz?

Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku

denizci_ hocam da ..iç karartıcı şeyleri burda yazıp eğlenceli şeyleri orda yazıyor

Takipdeyim.

3. Sevgili denizci_ ve narin

3 ve 2 ...2 den iki ve 1.

Sevgiler saygılar.

Hayat hoş gerisi boş

4. Tüm dostlarıma huzurlu bir gece ve şimdiden huzurlu bir pazar dilerim.

https://www.youtube.com/watch?v=Bsi5uvBtd3Q
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by denizci_ Yazıyı Oku

Bilmece

Elinizde iki kefeli bir terazi var ancak teraziyi sadece 2 kez kullanabilirsiniz.

Abi sindi dartiya ne gerek var. Kafaya furuyon hangi acitmassa o zahte ...bi yöntem taha var amma onu yasarsam ceza alırım boş ver...

GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by denizci_ Yazıyı Oku

Bilmece

Cevap
    Terazinin her kefesine 3'er altın çubuk koyun. İki kefe de eşitse, kullanmadığınız altın çubuk sahte demektir.
    Eşit değilse, daha hafif gelen kefedeki 3 çubuğu alın.
    3 çubuktan birini bir kefeye, birini diğerine koyun. Kefeler eşitlenirse dışarıda kalan çubuk sahtedir.
    Eşit değillerse, hafif olan kefedeki altın sahtedir.

7. Akşam 7 de sızmışım bu shortculuk beni alkolik etti
    Biri de üstümü örtmemis arkadaş... Parayı vurup victorias secrettan 3 emekçi alsak böyle mi olurdu
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8. BİR ANI.....BAşka bir aracı kurumdaki arkadaşım.K.G.D bana doğan holding al dedi senet 3.30 larda sene 95-96 .almadım 4.5 lerde sordum alayım mı durduğun kabahat dedi aldım..7.70 civarında seans öncesi ''bugün satıyoruz dedi.. 7.40 tan sattık.aradan bir ay geçti senet 8TL 7TL ARASI gidip geliyor.bana'' sakın bulaşma'' dedi. bir sabah yine seansa gidiyorum (ŞİŞLİ elmadağda şimdi kapatılan zırrat yatırımın seans salonuna ).karşı apartman komşum eski chp milletvekili yalçın gürsele rastladım.yönetimle bozuşup partiden istifa etti.mali durumu iyi değildi. nereye dedim taksime A.D Beyin yanına gidiyorum dedi..zordayım A.D yi aradım .bana dediki gel sana 1000 lot d.h parası verecem o sırada 8 tl yükselince satar işini halleder benim paramıda ödersin demiş. onu bırakır bırakmaZ seans salonuna gidip 8 tl den senede yapıştım. BU boşuna almaz diye arkadaşlarda daldı. senet öğlene doğru 7.40 öğleden sonrada 7.20 olunca .arkadaşı aradım .kime sordun da aldın dedi. anlattım .onlar ne bilir dedi..haydaa ...napıım o zaman ..sat dedi öğleden sonra 7.20 den sattım 6.tl olunca beni ara dedi. aradım.biraz bekle bulaşma dedi.daha sonra 6.40 larda al dedi. 14 tl lerde artık sen bilirsin dedi. sattım yalçın gürselede A.D 12 tl lerden sonra takip edip artık yacvaş yavaş sat demiş oda o civarlarda satmış.. senet rusya krizine kadar 17 tl oldu. senedin şişik tarafı vatandaşa 14-17 arası servis edilmiş.arkadaş sakın bulaşma diyor çünkü sert hareketler başlıyor. önce ilk giren sonra ikinci sonra üçüncü parsayı topluyor sona kalan papazı elinde buluyor..y.t.d

Sayfa 1156/2404 İlkİlk ... 1566561056110611461154115511561157115811661206125616562156 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •