evet alacakmıydım incelemelimiydim gibi yaklaşımlar stratejiler değişir.
mesela ben evet 400 tane şirketin excele döküyorum.
excel benim adıma heasaplamalar yapıveriyor tabi ilk basta baya ugrasıyorum.
program ise bunları tek tuşla gerçekleştiriyor ama program bunu nerden alıyor nerden hesaplıyor gerçekten doğru seyımı yapıyor. emin olamıyorsun baskası tasarladıgı için insan hemen güvenemiyor.
programın en düşük versionu istediğim rasyolara ayarlayalımıyorum işte. mecburen diğer versionu almam gerekiyor onda izin veriyor ancak oda cok pahalı. bunun yerine excelde yaparım diyorum. biraz zahmetlı ama yapacak birşey yok para kazanmak istiyorsam birşeylere katlanmak zorundayım.
tv rasyosu işe yarıyorsa denemek isterim. ön yargılı değilim. para kazandıran herşey kullanılmaya değerdir.
biliyorum geçmişte demo verisonda aynı şeyleri denedim. geçmişten bugune testler edip hayretler içinde kaldım.
ancak programda bazı sorunlar vardı bunları duzeltırsenız alırım dedim. çok az seçenek koymuşlar cok kısıtlı yapmışlar versionu zaten benım fast web malı analizim var oradan bır cok seyı hesaplayabılıyorum.
dedim şu özellikleri eklersenız alacagım dedim. ses seda cıkmadı bılmıyorum eklerlermı ama bu yuzden satın almamıştım.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri