Alıntı Originally Posted by nurikinay Yazıyı Oku
Tamamen kendi uydurmam ile yazıyorum.bence, gizli bir pazarlık ile el değiştirme işi var,muhtemelen anlaşma sağlandı sert hareketler ile döküp,1,50-2,50 hareketi başlayabilir (biraz güven kaybetti ama giderse atlayan yine çok olacaktır) ama zamanlama nasıl olur bilmem tahminim yılbaşını bulabilir.yeşil inşaatın 2017/9 ve 2017 /12 mali verilerinin iyi olacağını düşünüyorum.maksimum düşeceği noktanın 0,6* lar olması gerek burdanda dönmesse şemsiye açılır...inşallah döner beklentim en azından yılbaşına kadar 0,80-1 ,00 arası oyalanması.umarım haklı çıkarım çünkü gördüğüm kadarı ile ky de mal çok kaldı kitlendi kaldı herkez.bende kazandıklarıma sayıyorum zararımı... Inşallah hep beraber kazanırız...
Bende ciddi zarardayım. Ama rahat olun ekranı sürekli izlemeyim. Ancak sinir bozar. Onun yerine bilancoları inceleyin diger sirketlerine bakın. Hele yeşil holding 2016 karı nedir. Adama istanbul cöpünden gaz kazanım işini veriyorlarsa düşün demek hükümetlede arası iyi. Hele 2014 de yesil plazayı 32 milyon doların 30 miyon doları 3 taksit 2016-2017-2018 yilbasları odemeleri bilancolar yillik kaba hesapla 35 milyon eksi kalem. 2018 odemeden sonra insallah onü açık. Ne diyelim Allah utandirmasın. Tercihimiz yüzümüzü güldürur insallah.