Arkadaşlar aylar sonra bu hissenin yorumlarına baktım. Daha önce almış çok uzun vadeli olduğunu anlayınca satmıştım bu hisseyi. Bilenler için değil de tavsiye arayanlar için şunu söylemek istiyorum. Bu hisse bu seviyelerden düşse bile aşırı düşme ihtimalini görmüyorum. Belki 30'ları görebilir. Ama yükselmeye başlayınca yakalamak zor olabilir. Bu hisseye diğer spekülasyonlara tam açık hisseler gibi bakarsanız yanılırsınız. Riski seven zaten bu hissede durmaz. Bu hisse "2 yıl sonra ev alayım veya paramın yeteceği kadar kısmını alayım" diyen için bir hisse. Fiyat düştükçe azar azar almak bu kişiler için bir birikim olabilir. Hemen alıp satayım, kar edeyim denecek bir hisse değil. Bu al sat olayı bence proje bitimine yakın olacaktır. Şu an çok erken. Kısaca; alıp uzun süre bekleme gücünüz varsa bu hissede kalınmalı. Yoksa hergün bakıp bakıp kriz geçirirsiniz. Sadece düşüncemi belirttim. Mantık olarak bu sertifika olayını destekliyorum. Ama mantığı doğru anlatılmalı ve anlaşılmalı. Herkese bol kazançlar.