Sayın emekli2 justjust arkadaş hisseye 1.30 lu seviyelerden beri kızıyor ama o kızdıkça hisse çıkıyor
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu hisse 2 yıl önceden beri takibimde hele bir ara 1,1 de 50.000lot aldım. malı aşağı çektikçe ben alım yapmaya devem ettim tüm sermayeyi baglayarak 356.000 lota ulaştım. 6 ay ugraştılar beni dokmeye ama başaramadılar 1,42 den malı verdim. en son bu yıl 1,71 den girdim 2,92 den çıktım. ben çıktım hisse 3,30 un üstünü de gördü. ancak benim stratejim biraz farklı oldugu için şu an THY deyim
O tahtaya sonuna kadar alım yapıp,GAZMAN'ın her satışa yazdığını alacak ciddi bir vatandaş gelsin görelim bakalım 160.000 de 2.80-3.00 arası nasıl sabit kalabiliyormuş fiyat?!Tahtadaki tek sıkıntı;meydanın boş olması.Ben de uzun zamandır buradayım ve şükür epeyce bir artıdayım fakat buradaki fütursuz,dengesiz ve basitçe hareketler insanı rahatsız ediyor.Beklentimi daha önce de yazmıştım;ciddi bir alıcının gelmesi ve buradaki artistik hareketlere bir son vermesi.
Son düzenleme : oguz cetin; 29-08-2017 saat: 10:14. Sebep: imla
daha önce 2000 leri aştığında bu hareketleri yapmıştı kerata 1890 lara kadar gelmişti .Simdide aynı seneryo yemezler 2900 gelde biraz daha alalım YTD
Finans Yatırım 3,05 den trade model portföyüne eklemiş. 4.00 hedef fiyat koymuş.
Teknik görünüm ne olursa olsun uzun vade için temel veriler daha önemli.
Ben bundan sonra her çeyrek dönem 75+ ciro ve 15 e yaklaşan faaliyet karına odaklandım.
Bu rakamlar 2. Çeyrekte yakalandı. Ancak güven vermesi için bundan sonraki çeyrek lerde aynı performans sürmeli. O zaman çok daha yukarılara yolculuk başlar.
Kısa vadede aşağı yukarı hareketleri kısa vadeli düşünenler takip etmeli. 2.30 lardan 1.90 lara çekildiğinde de benzer durumu yaşamıştık. Uzun vade bekleyenler bugün o fiyata göre yüzde 50 yukarıda.
Bir süre sonra bakalım nerelerde olacak?
Yatırım tavsiyesi değildir.
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri