Sayfa 737/997 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7973 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Rakı Sofrası IX

Alıntı Originally Posted by FİLOZOF16- Yazıyı Oku
    yav.bu efe rakı klasik ne hoş bişeymiş yav..
    yıllardır ana içkimiz bira olmasına rağmen niye yeni rakıda ısrar etmişiz aralarda..
    hiçbir farkı yok oysa..
    sağlığa..

not:27 yıl içtiğimiz biraya yılbaşında son verdik..bünye kaldırmıyor artık..
    özlüyor muyuz hayır..
    Demekki Dünyanın yuvarlak olduğu doğru, menşur ırakıcı sarışına sardı, siz de ırakıya!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Geldik tükkana, müşterinin işi gücü şikayet olsa da, başımızın üstünde NAHHH!!!
    yeri var!
    Neyse ki ufak bir "nah" ile atlattık Bundan sonra duvar yanına bir yere pusup, sessiz sessiz oturayım

Alıntı Originally Posted by InFeRnO Yazıyı Oku
    ufff kavgada söylenmez! Aşağıdaki klibi sana ithaf ediyorum sevgili MedwiG
    ]

Kulağa küpe mi olur, n'oolur, bilemiyorum artık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Yine sabahladık uykusuz kalacağız, yarın öğlenden sonra, erkenden kalkmam lazım!

Yine sabahladık uykusuz kalacağız, yarın öğlenden sonra, erkenden kalkmam lazım!
    Ogleden sonra mı? : kahkah:
    4 saat sonra kalkmış, duş almis ve kahvaltıya oturmuş bir halde olmam lazım , yarıni neden yarım gün yaptılar anlamıyorum tam gün her yer kapansın.. Neyse yatıp uyumaya çalışayım az , erken kalkacağız

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ogleden sonra mı?
    4 saat sonra kalkmış, duş almis ve kahvaltıya oturmuş bir halde olmam lazım , yarıni neden yarım gün yaptılar anlamıyorum tam gün her yer kapansın.. Neyse yatıp uyumaya çalışayım az , erken kalkacağız
    Bu saate gadar dikeldik, ikindiye gadar dinnnenem lazım!

Emme, yaşam koşusu bitmiyor, BAĞ-GUR emeklisi bilem bile, ikindiden evvel kalkmak zorunda kalıyor!

Ahanda uyandım, erkenden!

Ahanda uyandım, erkenden!
    Babo Kanada'ya gitmiş sizde mi ordasiniz Reha abi? Kanada saatine göre bayağı erken

8. Kendini yontmayı unutma der Zeus....

Sayfa 737/997 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •