bak bunun bir çelişkisini daha bir şamar gibi vuruyorum. ne diyor bunların genel başkanı RTE,
"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir"
solcuyum ama AKAPE liyim diyor. yahu bu kadar çelişki olmaz be. yani bir partinin genel başkanı bana vatansever değilsin diyecek ama ben o partiye üye olacağım. oha artık. ne kullanırsan kullan bu kafaya ulaşamazsın bu bambaşka bir şey.Bana hakaret etmişsin diyor yahu bu zamana kadar kime ne hakaret etmişim,o da iftira. Ben kimseye hakaret etmem.
tarımı korumak gerek. ben vergi düşüşünün ve saman ithalinin geçici olduğunu düşünüyorum. umarım genç çiftçiler desteklenir ve daha güzel günler görürüz.
ben de sola yakınım ama reisi seviyorum ne yapayım. çünkü iş yapıyor. memleketimizin iş yapan yöneticilere ihtiyacı var. siyaseti kapatıyorum.
ekonomi konuşalım.
Buradaki adalet birilerinin gölgesine sığınmak istediği ABD nin adaletinden pek farklı değil
Kendisi gibi düşünmeyen olduğunda hakaret aşağılama ötekileştirme ne ararsan var.
Sözde elit iyi eğitimli kesim olduğunu savunurlar. Fakat farklı düşünene tahammül bile edemezler.
Bildiğin mahkemede suç kabul edilecek kelimeler kullanılıyorlar şikayet edildiğinde yönetim ceza işletmiyor. Bunu farklı düşünen yapsa işin ne olacağını biliyorsunuz.
Taksi plakasından, Futbolcudan, Doktordan vb gelir vergisi alamayan zihniyet, 80 yaşındaki adamın IHLAMUR satmasını engelleyebilir.![]()
Çok normal tabi. Her şey normal.
http://www.hurriyet.com.tr/zabita-ih...gladi-40566835
Yer İmleri