Sayfa 110/997 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon
Arama sonucu : 7975 madde; 873 - 880 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by alisutcu Yazıyı Oku
    Estagfurullah, size supruntu dedigimiz yok. Olabilir, orada dikis tutturamayip donmus olabilirsiniz. Dostlariniz maasli calistigina gore onlar da sizin gibi. Calisan kesim icin degil, sermaye kesimi icin konusuyorum ben.
    https://www.facebook.com/turkey2miam...dcA&fref=nf&ft

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    abla fetva ver tez kellesi vurula diye.
    bak bunun bir çelişkisini daha bir şamar gibi vuruyorum. ne diyor bunların genel başkanı RTE,

"Bu sol zihniyet, bu komünistler, bunlar hiçbir zaman vatansever değildir"

solcuyum ama AKAPE liyim diyor. yahu bu kadar çelişki olmaz be. yani bir partinin genel başkanı bana vatansever değilsin diyecek ama ben o partiye üye olacağım. oha artık. ne kullanırsan kullan bu kafaya ulaşamazsın bu bambaşka bir şey.Bana hakaret etmişsin diyor yahu bu zamana kadar kime ne hakaret etmişim,o da iftira. Ben kimseye hakaret etmem.

3. tarımı korumak gerek. ben vergi düşüşünün ve saman ithalinin geçici olduğunu düşünüyorum. umarım genç çiftçiler desteklenir ve daha güzel günler görürüz.

4. ben de sola yakınım ama reisi seviyorum ne yapayım. çünkü iş yapıyor. memleketimizin iş yapan yöneticilere ihtiyacı var. siyaseti kapatıyorum.

Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Çok merak ediyorum malum şahıs sürekli bir biçimde hakaret kelimeleri kullanıyor sürekli aşağılamaya çalışıyor siz ve sizin gibi burada bulunan insanlar hiç rahatsız olmuyor musunuz?
    Yoksa bu bizden deyip susuyorlar mı insanlar?
    Ayıptır ya ayıp.
    Ben bir kadın olarak burada bu tip bir canlının hakaretlerini işitiyorum herkes işitiyor bir Allah'ın kulu da ya sen ne diyorsun demiyor.
    Sağolsun Ahmetg geldi rahatsızlığını belirtti.
    Onun dışında kimseden tepki görmüyorum ve çok şaşırıyorum.
    Herşey siyaset mi? İnsanlık ve insanlığa ait değerler yok hükmünde mi?
    İnanın aşağılamaksa mesele, hakaretse mesele ben ondan bin beterini beceririm ama kurallar bana işler ve ceza verirler. İşte dedim ya ülkeme dönünce bu kesimleri görünce Ak Partili oldum diye. Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Aynı durumu burada da net biçimde görüyoruz.
    Haklısınız.!!!
    Hakaretten ceza alması gerekenler varken bana 1 gün ceza vermişler.

6. ekonomi konuşalım.

7.  Alıntı Originally Posted by mehtapkarayol Yazıyı Oku
    Çok merak ediyorum malum şahıs sürekli bir biçimde hakaret kelimeleri kullanıyor sürekli aşağılamaya çalışıyor siz ve sizin gibi burada bulunan insanlar hiç rahatsız olmuyor musunuz?
    Yoksa bu bizden deyip susuyorlar mı insanlar?
    Ayıptır ya ayıp.
    Ben bir kadın olarak burada bu tip bir canlının hakaretlerini işitiyorum herkes işitiyor bir Allah'ın kulu da ya sen ne diyorsun demiyor.
    Sağolsun Ahmetg geldi rahatsızlığını belirtti.
    Onun dışında kimseden tepki görmüyorum ve çok şaşırıyorum.
    Herşey siyaset mi? İnsanlık ve insanlığa ait değerler yok hükmünde mi?
    İnanın aşağılamaksa mesele, hakaretse mesele ben ondan bin beterini beceririm ama kurallar bana işler ve ceza verirler. İşte dedim ya ülkeme dönünce bu kesimleri görünce Ak Partili oldum diye. Onlarda gördüğüm karakter eksikliğinin başında adalet, insaf vs değerlerini yitirmiş olmalar geliyordu.
    Aynı durumu burada da net biçimde görüyoruz.
    Buradaki adalet birilerinin gölgesine sığınmak istediği ABD nin adaletinden pek farklı değil

Kendisi gibi düşünmeyen olduğunda hakaret aşağılama ötekileştirme ne ararsan var.

Sözde elit iyi eğitimli kesim olduğunu savunurlar. Fakat farklı düşünene tahammül bile edemezler.

Bildiğin mahkemede suç kabul edilecek kelimeler kullanılıyorlar şikayet edildiğinde yönetim ceza işletmiyor. Bunu farklı düşünen yapsa işin ne olacağını biliyorsunuz.

8. Taksi plakasından, Futbolcudan, Doktordan vb gelir vergisi alamayan zihniyet, 80 yaşındaki adamın IHLAMUR satmasını engelleyebilir.

Çok normal tabi. Her şey normal.

http://www.hurriyet.com.tr/zabita-ih...gladi-40566835

Sayfa 110/997 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210610 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •