Sayfa 474/1009 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon
Arama sonucu : 8072 madde; 3,785 - 3,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Selamlar dostum....kriz iyidir iyi..adamı kendine getirir..Allah'a yaklaştırır [emoji16]

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Selamlar..İyide böyle bir krizde trilyonlarca dolar paranın yeryüzünden silinmesi gerekecek.

Bizim paralarda mok yoluna gitmesin ama..

Komşun açken sen tok yatamazsın gibi cümleler var biliyorsun..

2.  Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Az kalmış az.Yakında alırlar yukarı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    Selamlar..İyide böyle bir krizde trilyonlarca dolar paranın yeryüzünden silinmesi gerekecek.

Bizim paralarda mok yoluna gitmesin ama..

Komşun açken sen tok yatamazsın gibi cümleler var biliyorsun..
    Valla ben yıllardır açım (mecazi) ama komşunun umurunda değil ..adam parayla duş alacak nerdeyse

Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by derinlikler Yazıyı Oku
    Hoşgeldin dostum.

5.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Dolardaki düşüş, ekonominin tekrar yüksek büyüme patikasına oturmsındanmış...

"Yüksek" sıfatıyla "patika" pek uymamış sayın bakan...

Bari otoyol deseydiniz...
    ..
    üstad, 'growth path' research analistlerinin kullandığı jargondur.. path kelimesi türkçeye patika olarak çevriliyor, m.şimşek de eski bri merrill lynch analisti olduğu için refleksif olarak kullanmış o kelimeyi.. patika yani keçi yolu.. biliyorsundur, keçi koyun'la akraba değildir, keçi geyik soyundan gelir..

ifşaat yapan eski cia mensuplarının hepsi şunu söyler- 3.ülkelerde görev yapan gazetecilerin en az yarısı cia hesabına çalışır.. bir batılı gazeteci tutuklandıysa, %99 ihtimalle gerçekten bir casusluk faaliyeti söz konusudur.. tabii ki, hazmetmesi zor bir şey batılılar için, istedikleri gibi at oynatmaya alıştıkları bir 3.dünya ülkesi ne hakla engellemeye kalkar çekmek istedikleri operasyonları.. düşünsene, efsanevi mit müsteşarı fuat doğu 'ben cia'ya bağlı bir şube başkanından öte değildim' dedi.. özel harp dairesinin maaşları bile abd tarafından ödenirdi, ve bunu başbakan bile 20 sene sonra öğrendi ('74 ambargosunda abd maaşları ödemeyi kesince, genelkurmay başkanı gelip başbakan ecevit'ten istemişti ödenekleri de, o vakit öğrenmişti başbakan).. böyle bir geçmişten sonra, bir batılının casusluktan tutuklanması insanın gücüne gitmez mi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Adana
    Gönderi
    11,112
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    üstad, 'growth path' research analistlerinin kullandığı jargondur.. path kelimesi türkçeye patika olarak çevriliyor, m.şimşek de eski bri merrill lynch analisti olduğu için refleksif olarak kullanmış o kelimeyi.. patika yani keçi yolu.. biliyorsundur, keçi koyun'la akraba değildir, keçi geyik soyundan gelir..

ifşaat yapan eski cia mensuplarının hepsi şunu söyler- 3.ülkelerde görev yapan gazetecilerin en az yarısı cia hesabına çalışır.. bir batılı gazeteci tutuklandıysa, %99 ihtimalle gerçekten bir casusluk faaliyeti söz konusudur.. tabii ki, hazmetmesi zor bir şey batılılar için, istedikleri gibi at oynatmaya alıştıkları bir 3.dünya ülkesi ne hakla engellemeye kalkar çekmek istedikleri operasyonları.. düşünsene, efsanevi mit müsteşarı fuat doğu 'ben cia'ya bağlı bir şube başkanından öte değildim' dedi.. özel harp dairesinin maaşları bile abd tarafından ödenirdi, ve bunu başbakan bile 20 sene sonra öğrendi ('74 ambargosunda abd maaşları ödemeyi kesince, genelkurmay başkanı gelip başbakan ecevit'ten istemişti ödenekleri de, o vakit öğrenmişti başbakan).. böyle bir geçmişten sonra, bir batılının casusluktan tutuklanması insanın gücüne gitmez mi
    Anlaşıldı bay pipoyu okumussunda ekonomi nolacak ? Batılılar malum çok çakal..

7.  Alıntı Originally Posted by CayCi Yazıyı Oku
    3.44 e ineceğini hazırlamışlardı ben ihtimal vermiyordum ama gözleri kararmış.
    -
    bu iniş malesef daha da bizi fakirleştirecek. hepimize geçmiş olsun.
    *
    linkteki gibi 25 günlük hadiseyi toparlarsak.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=9454&page=12
    vah vah vah.. bizim çaycı fakirleşmiş, biz derken dolarcıları kastediyor herhalde.. oysa dolar bazında fakirleşen yok, dolar aynı dolar.. ama TL tutanların alım gücü dolar bazında yükseldi.. TL'de olanlar, yani ülkenin çok büyük kesimi, dolar bazında zenginleşti..

neymiş, gözleri öyle kararmış ki 3.44 bile cesaret edebilmişler.. göz kararması ne kelime, yakında heriflerin gözlerine mil çekmiş olduklarını göreceksin, kör olmuş herif kör

8.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    Hoşgeldin dostum.

Merhaba.Hiç anlamam bu dolar işinden biliyorsun.Topikte ilginç yorumlar var ama.Okumaya değer.

Sayfa 474/1009 İlkİlk ... 374424464472473474475476484524574974 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •