Originally Posted by
yorenti
18.05. 2017de başlattığı ikinci yükselişinde yaklaşık 70 günde kağıt 2.50 seviyelerinden 4.50 seviyelerine gelmisti. O zamanlar bazı arkadaşlar hatırlar belki bilançoya kadar yatay gideceğini bilançodan sonra veya önce kar satışlarının olacağını belirtmiştim. İki aylık yatay ve kar satışının ardından 3.60 seviyelerinden destek bularak yeni fiyatlamalarla tekrar yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Genel olarak arkadaşlar yatak sektörüne girmesini ve - veya bu yönde calışmalarının hisseyi götüreceğini inansalarsa ben daha çok istikbal bellona veya mondi markalarından en az birini alarak sektördeki öncülüğünü ele geçireceğine inanıyorum. Yeni açılan mağazalar konusuna gelince bunların kısa vadede faudası olmayacaktır. Raporda belirtildiği gibi bir mağazanın kendisini amorti edip kara gecmesi 2-3 yılı bulacaktır. Bu hissede sabredip iki üç yıl bekleyebilecek arkadaşlar varsa bu mağazaların kaymağını bilançolarda o zaman yiyeceklerdir. Su an için yeni açılan magazalar gider bölümünde yerini almıştır. Hikayesi ve Kapasitesi çok yüksek bu kağıda ortalama 3.75 ile alım yaparak tekrar aranızdayım. Biliyorum eskilerden beni sevmeyen bir çok kişi var burda. Ben cırtlak ses çıkarmaya doğru bildiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Herkese bol kazançlar
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Yer İmleri