Anket Sonuçlarını Gör: 2018-2019 Xu100 Tahminleriniz?
- Oylayan
- 159. Bu anket için oy kullanamazsınız
-
50,000-60,000 ARASI
-
40,000-50,000 ARASI
-
60,000-70,000 ARASI
-
40,000 'den AZ
-

bu ortamda HİÇ VATANDAŞ düşündümü acaba VIOP30 var ama neden VIOP100 yok?
####
yok aslında sanal para oynamak iyi de
gerçekle oynayıp küçük getirileri Realize EDİNCE VIOP30 eşittir =günlükçü mekanı
####
cidden VIOP günlükte kar bırakıyor ALIM ve satıma birlikte giriyorum genelde benim mantık çok kısa vade
####
ancak teknik seviyeleri bitirdik artık 30 endeksi zaten şuan İMKB30 hisselerinin yukardaki son çivi çıkartma hareketi ile %10 potansiyeli daha kaldı maksimum oradan basarlar
####
ancak kimsenin almak istemediği diğer tüm endeks hisselerinin düşüşe vereceği tepki daha zğır olacak
####
Ekledğim Dünya Borsaları grafiklerine birdaha bakın nerelerdeyiz?ÇAKMA işlemi ne zaman başlayacak sizce? bunun tarihini aylık bilebiliriz kasım-aralık gibi..
####
daha bu ortamda DOLAR kurunun düşüürmek isteyen ülkeye faydası yok diyenler var yükselmesinin
Ancak Döviz kurlarındaki düşüş BOrsaya ÇOK ACI yansıyacak?
####
dövizin artması ile ülke olarak örnek 2000TL civarına alınabilecek bir elektronik eşyayı belki 3000TL e alabilecez vatandaşın alım gücü düşecek ama şöyle düşünmek gerekli "BİZ BU ÜRÜNLERİ HAK ETTİK Mİ?" onları alabilmek için yeterinde ürettik mi?
bugün ülkemizde 1000usd a satılan bir cep telefonunun maliyeti 30usd civarında
yanlışsam düzeltin###
biz ALMAMA hAKKIMIZI kullandıkça Birileri bu ürünleri ZATEN bize BEDAVAYA verecek ancak biz daha bunları anlayamadık
######
GRAFİKLER tutacak mı bunları bende umutla bekliyorum benim mantığımı isteyen kullanır isteyen ise sadece Grafiklerdeki teknikten Faydalanır.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri