Sınırlı denetimin kapsamı
2. Yaptığımız sınırlı denetim, Sınırlı Bağımsız Denetim Standardı (SBDS) 2410 "Ara Dönem Finansal Bilgilerin, İşletmenin Yıllık Finansal Tablolarının Bağımsız Denetimini Yürüten Denetçi Tarafından Sınırlı Bağımsız Denetimi"ne uygun olarak yürütülmüştür. Ara dönem konsolide finansal bilgilere ilişkin sınırlı denetim, başta finans ve muhasebe konularından sorumlu kişiler olmak üzere ilgili kişilerin sorgulanması ve analitik prosedürler ile diğer sınırlı denetim prosedürlerinin uygulanmasından oluşur. Ara dönem konsolide finansal bilgilerin sınırlı denetiminin kapsamı; Bağımsız Denetim Standartları'na uygun olarak yapılan ve amacı konsolide finansal tablolar hakkında bir görüş bildirmek olan bağımsız denetimin kapsamına kıyasla önemli ölçüde dardır. Sonuç olarak ara dönem konsolide finansal bilgilerin sınırlı denetimi, denetim şirketinin, bir bağımsız denetimde belirlenebilecek tüm önemli hususlara vakıf olabileceğine ilişkin bir güvence sağlamamaktadır. Bu sebeple, bir bağımsız denetim görüşü bildirmemekteyiz.
Sınırlı denetim sırasında "Sonuç Bildirmekten Kaçınmanın Dayanağı" paragraflarında belirtilen hususlardan dolayı tarafımızca, Grup'a ilişkin birden fazla belirsizlik içeren istisnai durumların bulunması, belirsizliklerin her birine ilişkin yeterli ve uygun denetim kanıtı elde edilememiş olması ve belirsizliklerin muhtemel etkileşimi ve konsolide finansal tablolar üzerindeki muhtemel kümülatif etkilerinin tespit edilememesi nedeniyle sonuç oluşturmak mümkün olmamıştır.

bizim denetçi görüş bildirmemiş ve bunun içinde 29 adet sebep saymış... adam diyor ki olumlu görüş vermiş yalancısın doktor...

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/626521

amaç ne memsa gibi bizim de tahtamız kapansın... ss memnunmuş bak bakalım neler yazmış denetçi

bak bugün spk ss ye verdiği cezaları nereden görmüş... denetçinin bunda faydası var mı??

denetçi raporu önemlidir...

hani nerede olumlu doktor görüş vermiyor adam vermiyor... bugün de spk senin denetçiden çok memnun dediğin ss ye bir sürü suç duyurusunda bulunuyor ve para cezası kesiyor. spk nın ilk dayanağı da bu denetçi raporudur.

ahhhh doktor ahhhh