Sayfa 85/650 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 5195 madde; 673 - 680 arası.

Konu: KENT - Kent Gıda

1. Surundurur. Kim bilir ne zamana kadar kentte kitlenmesek 1.07 den iki hafta once rysas alip bugun 1.55 ten satmak vardi. Da

TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....

2.  Alıntı Originally Posted by Bumin Yazıyı Oku
    Cefaks hocam bizim kentin hali ne olacak..
    Kendi kent biz köylü olduk
    Cefaks hocanın bağımsız bir yorumunu daha hiç görmedim. Hazırlanmış bilgileri paylaşır durur.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

3. Kent, daralan üçgenin son saflarında denebilir. Bu gibi durumlarda hareket marjı daralır, sizi çok sıkar.

Kırılan yöne doğru gideceği kesin ,
    ama hiç prim yapmayan üstelik güzel de bir bilanço açıklayan senedin nereye kırılacağını
    çocuklar da bilir gibi.
    Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...

4. Daraldı gerçektende bizide daralttı. Dün istekli alışlar var gibiydi 200 lot 155 den gibi ben bugün çıkış olabilir diyordum ama yine yatay hatay

5.  Alıntı Originally Posted by docktor4462 Yazıyı Oku
    02626487400/02626487554. Ilk numara santral olup yatirimci iliskileri birimine aorulabilinir.2.numara direkt yatirimci iliakileri birimi...bu numaralar inteenette sirkwtin siteainde var.bulamayanlar icin yazdim.artniyet yoktur....y.t.d.
    dahaönceden bu numaraları bulamayanlar için yazdım.şirketin bilgi edinme birimine bağlanmak için arayabilirsiniz....yatırım ilişkileri birimine bağlanılırsa şirketle ilgili istediğinizbilgileri yasal sınırlar çerçevesinde vermekle yükümlüler....y.t.d.

6.  Alıntı Originally Posted by docktor4462 Yazıyı Oku
    dahaönceden bu numaraları bulamayanlar için yazdım.şirketin bilgi edinme birimine bağlanmak için arayabilirsiniz....yatırım ilişkileri birimine bağlanılırsa şirketle ilgili istediğinizbilgileri yasal sınırlar çerçevesinde vermekle yükümlüler....y.t.d.

Abim Sen hiç arayıp sordun mu herhangi bir bilgi tüyo alabildin mi ?
    Varmı bir gelişme yoksa boşuna mı beklemekteyiz, ?
    Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....

7.  Alıntı Originally Posted by tuncturka Yazıyı Oku
    Abim Sen hiç arayıp sordun mu herhangi bir bilgi tüyo alabildin mi ?
    Varmı bir gelişme yoksa boşuna mı beklemekteyiz, ?
    üstadım ben hem cemil armağan la mailleştim,ayrıca bayram ramazan bayramı sonrası kapıya kadar gittim. bayram sonrası fabrika tadilatı nedeniyle yetkili çalışanların izinlerini uzattiklarını söylediler...bağımsız denetim şirketini dahi aradım.yapabildiğim bu kadar,,,,y.t.d. bilgi alma konusunda ise inanın almaya çalışıyorum ama yolu yordamı hakkıyla yapamadığımdan olsa gerek sonuç alamıyorum.... y.t.d.

8. Abim Cemil Armağan'dan herhangi bir bilgi alma olayı pek olmuyor gibi bende kurban bayramı evveli ilk finansalları açıklanmadan aramıştım, içeriden tanıdık birileri olursa belki bilgi alınabilir, Yoksa böyle zor...

Sayfa 85/650 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •