Sayfa 241/916 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Büyük patron 3.20 lerde 2.5 milyon lot civarı ilave mal topladı. Onları 4.50 lerde Galibin kucağına verse seve seve 6 ya sürdürür ama paşa keyfi ne ister görücez... Bir önceki hareketten önce Otkar dan çıkıp buna yüklü girmiştim. Amacım uv ydi, çok güzel bilançoları var ama hareketleri ve malum zatı görünce güzel ekmek alıp verdim. Keşke Galip musallat olmasaydı kendi halinde gitseydi ama malesef vurkaç kağıdı şimdilik..

İyide patronun amacı aldığı hisseleri satmak değil.
    Komple alarak borsadan çıkmak.
    Aldıkları diğer ülkelere bakın göreceksiniz.Galip ve Halk yatırımda bunu bilerek piyasadaki malı topladılar.
    Bakalım hangi fiyattan anlaşacaklar.
    Gün içerisinde çok fazla al sat yaptıkları için maliyetlerini doğru hesaplayamayız.

YTD.
    YAZILARIM KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. Hala aynısını söylüyorum gerizekalı.. küçük beyninle çıkıp hakaret ediyorsun.. aç oku kim ne demiş..
    Çinliler kottan çıkıyor her gittiği ülkede.. adamın 15 milyon lotu vardı vermedi. Çinliler bedelliye gitti parayı yatırdı vermedi kağıdı..
    30 milyon lotu oldu.. Galip ilk harekette kokuyu alıp salça oldu. 4.05 ten kucağına 4 milyon lot bıraktılar. Kıpraşamadı daha fazla.. Şuanda toplayıp masaya oturmak istiyor.. Kağıdı sürmesi için yol veriliyor..
    Adamlar masada anlaşıp kağıdı 2.5 e basarsa bu kadar insanın günahını alabilecekmisin???

3.  Alıntı Originally Posted by ozgur4540 Yazıyı Oku
    İyide patronun amacı aldığı hisseleri satmak değil.
    Komple alarak borsadan çıkmak.
    Aldıkları diğer ülkelere bakın göreceksiniz.Galip ve Halk yatırımda bunu bilerek piyasadaki malı topladılar.
    Bakalım hangi fiyattan anlaşacaklar.
    Gün içerisinde çok fazla al sat yaptıkları için maliyetlerini doğru hesaplayamayız.

YTD.
    Benzer şeyleri söylüyoruz Hocam..
    Ama Galibi frenlemek için bazen kucağına bırakıyor.. Bu sefer yol verdi..
    Bu kağıdın hikayesi bu. Tekrar söylüyorum herşey olabilir.. bu Engin denen boş beleş sığırın inşallah maşallah larına bakmayın.. İstediğiniz karı görünce direk cebe indirin. Sürekli trade fırsatı veriyor..

4.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Hala aynısını söylüyorum gerizekalı.. küçük beyninle çıkıp hakaret ediyorsun.. aç oku kim ne demiş..
    Çinliler kottan çıkıyor her gittiği ülkede.. adamın 15 milyon lotu vardı vermedi. Çinliler bedelliye gitti parayı yatırdı vermedi kağıdı..
    30 milyon lotu oldu.. Galip ilk harekette kokuyu alıp salça oldu. 4.05 ten kucağına 4 milyon lot bıraktılar. Kıpraşamadı daha fazla.. Şuanda toplayıp masaya oturmak istiyor.. Kağıdı sürmesi için yol veriliyor..
    Adamlar masada anlaşıp kağıdı 2.5 e basarsa bu kadar insanın günahını alabilecekmisin???
    Geri zekalı Uyvar biz o kadar iyi takipçileriz ki ve senin gibi geri zekalı olmadığımıza çok şükür sen bu hisse için bu topiğin öndeki sayfalarında uzun vafe hissesi değildir vur kaç hissesidir ben 3.7x lerden verdim çıktım demişmisin dememişmisin bana adam gibi bunun cevabını vermexsen birax sonra o yazını alıntı yapıp tekrar yazıcam.Sadece şu soruya yanıt ver bu hisdr uzun vafe hissesi değildir dedin mi demedin mi?

5.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Zinhar uv hissesi değildir. Hesap kitap ve tahta çok farklı..Yüklü yakalanmayın. Mutlaka en az yarısını yukardan verip aşağıdan alın. Sürekli trade edin..Galip bile hoyratça hareket edemez.. Büyük ortağın ortalaması 2 nin altında ve 1 lot bile satmadı..Yukarı sürer hemde aniden ama 15-20 dk da kan gölüne çevirir anlayamazsınız..
    Bu biiirr,birazdan ikinciyi de paylaşacağım.

6. Arkadaşlar yanlış anlamayın.. aylardır bu sakin topiği izledim ve tek kelime müdahil olmadım.. Bu aklıevvel devreye girene kadar..
    Neden,niçin,nasıl yoktur yazdıklarında.. sağdan soldan duydukları ile üç beş lot alır sonra başlar methiyelere ve büyük büyük laflar etmeye, sonra hayır diyene hakaret.. herkesin kendi aklı fikri var, hayırlı geceler bol kazançlar..

7.  Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    Geri zekalı Uyvar biz o kadar iyi takipçileriz ki ve senin gibi geri zekalı olmadığımıza çok şükür sen bu hisse için bu topiğin öndeki sayfalarında uzun vafe hissesi değildir vur kaç hissesidir ben 3.7x lerden verdim çıktım demişmisin dememişmisin bana adam gibi bunun cevabını vermexsen birax sonra o yazını alıntı yapıp tekrar yazıcam.Sadece şu soruya yanıt ver bu hisdr uzun vafe hissesi değildir dedin mi demedin mi?
    Zinhar uv hissesi değildir.. nerde ne zaman şelale olacağı belli olmaz.. yakalanmayın..

8.  Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    70 üzeri boşalttık. Görüşürüz tez zamanda 😂
    Bu da kapak olsun.Hoşluklarla kalın.

Sayfa 241/916 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •