Sayfa 222/817 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,769 - 1,776 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1.  Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    YARIN ,BİR HAREKET ÇEKMESİNİ BEKLİYORUM MUHTEMELEN 42.60-44.80 ARASI.
    KENDİ HAYAL KURGUMDUR.
    Sn scharif07 walla param olsa sırf bu sefer bari haklı çıkasınız diye yukarı çekerdim hisseyi. yarın o rakkamlara gelirmi bilmem. Yinede fantazi iyidir

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    YARIN ,BİR HAREKET ÇEKMESİNİ BEKLİYORUM MUHTEMELEN 42.60-44.80 ARASI.
    KENDİ HAYAL KURGUMDUR.
    HAHAHAHAHAHAHAHAcı piyasada olmadığınına göre herşey olabilir

3. Bu tahtada geçen 8 ayıma yanıyorum çıktım glhyo bir ayda bunun iki katını verdi ama içimde kaldı mrshl bakmadan da edemiyorum ama hala aynı didişmeler bunu bile özlemişim

Piyasada olmadığına derken.ben sadece yazmıyorum.ve daha önce de belirttiğim gibi öğle %10 çıkmış %20 düşmüş satıp gitmiyorum.beni tatmin etmiyor.hedeflerim var.onlara ulaşınca düşüncem ne yapacağımı.zamanım var ağlamaya da sevinmeye de.param kredili de değil ihtiyacım da yok.bekleyip bekleyip göreceğiz.
    Bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyor artık siz bile eskisiniz.gerçi geçenlerde sattım kurtuldum dıyor dun.
    Saygılar sevgiler, SAYIN COK

Alıntı Originally Posted by mgm21 Yazıyı Oku
    sn scharif07 walla param olsa sırf bu sefer bari haklı çıkasınız diye yukarı çekerdim hisseyi. Yarın o rakkamlara gelirmi bilmem. Yinede fantazi iyidir
    eyvallah--saygılar sevgiler,

Alıntı Originally Posted by scharif07 Yazıyı Oku
    Piyasada olmadığına derken.ben sadece yazmıyorum.ve daha önce de belirttiğim gibi öğle %10 çıkmış %20 düşmüş satıp gitmiyorum.beni tatmin etmiyor.hedeflerim var.onlara ulaşınca düşüncem ne yapacağımı.zamanım var ağlamaya da sevinmeye de.param kredili de değil ihtiyacım da yok.bekleyip bekleyip göreceğiz.
    Bu arada zaman ne kadar çabuk geçiyor artık siz bile eskisiniz.gerçi geçenlerde sattım kurtuldum dıyor dun.
    Saygılar sevgiler, SAYIN COK
    Sayın Antalyalı Şerif ben meşhur kahkahacıdan bahsettim hahahahaha diye yazandan sen üstüne alınma yaw

7. Bu sefer tahtayı trade edenler başkaları...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Bu sefer tahtayı trade edenler başkaları...

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Bu iyi o zaman sevindirici bir gelişme . Kahkahacı da yok . Kahkahacının olmaması da başkalarının işareti mi hocam? YTD!

Sayfa 222/817 İlkİlk ... 122172212220221222223224232272322722 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •