Sayfa 105/464 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 833 - 840 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Evliya uçmaz mürid uçurur.

Türk atasözü

2.  Alıntı Originally Posted by barend Yazıyı Oku
    SPK'ya yazılan yazı sonrası ne bekliyorunuz, Sizce ne olur? Benim aklıma gelen senaryolar;

1-SPK yatırımcıyı haklı bulacak ve satış öncesi 1.80'den çağrı yapacak. Kimin ne işine yarar bu ben anlamadım.

2-SPK yatırımcıyı haklı bulacak ve satış öncesi daha önceki yıllarda kamouyaona açıklanan bilgilerin yanıltıcı olduğu gerekçesiyle 3'lü 4'lü fiyatlardan çağrı yapılmasını isteyecek. Eeeee, patron da demez mi fiyatın o kadar yükselmesi spekülatifti o fiyat mantıklı değildi.

3-SPK satışı iptal eder. Ederse ne olur? Bu adamlar şirket karını küçük yatırımcıya temettü diye yedirmemek için bu işlere giriyor. Bunu yapan herşeyi yapar başka katakulli bulamazsa, 5.yıl zarar açıklayacağı için üçe beşe bakmadan piyasadan mal toplamaya başlar. Fiyat artık nereye gelirse. bu herkesin ve pandanın beklediği zaten.

4-SPK hiç bir şey yapmaz. Şirket sahipleri devir operasyonunu karı başka yere transfer ederek bitirmiş olur ve 5.yıl ufak bir kar yazarak imtiyazlı hisse kaybetmeme hakkını sürdürür. Küçük yatırımcı aval aval tahataya bakar.
    Bunlardan başka bi şey yok ufukta. Gerisi tıraş

3. Aklı olan var
    Aklıyla para kazanan var
    Aklını kullanamayan var
    Bu hisse kimin ve ne kadar almış nerden almış, kim kime satmış
    Sen neden buradasın, onun maliyeti kaç, ortaklar kaçtan satarsa bu işten kazançlı çıkar???????????????

BİZİM HESABIMIZLA BURADAN ALDIK
    KAR DA OLABİLİR ZARAR DA

Kimden kazandık, kime kazandırdık zaman gösterecek.
    ytd

4. Son 4 yılı zarar yazmış, oteli kapattı arsayı sattı
    22 milyon kar etti
    9 aylıkta görünecek
    11 milyon sermaye 22 milyon kar, defter değeri 3,00 olacak, fk 0,5 falan
    Belki düşer belki çıkar

5. Al al. Daha çok al.
    Kredi kullan gene al.
    Evi ipotekle gel al.
    Mal çok burda al sana al al.

Hayırlı işler bol kazançlar olsun ama pazarlama faaliyeti yapma. Panda müridi dolu piyasa.

6. Bu yıl da zarar ederse yönetimi kaybediyor
    Bu artık çöküş olur
    Kar gelecek ama ne kadar
    Özvarlıklar %200 büyüyecek
    ytd

7.  Alıntı Originally Posted by barend Yazıyı Oku
    Koşunnn koşunnn hoca gelmiş.
    Varı yoğu satıp ipotekleyip yatıralım demi hocam pandanın Ulaşına
    Bu bigborsa şüphelendirdi beni pis kokular almaya başladım.tarkank da bunun değirmenine su taşıyor bilmeden.saneldede böyle biri türemişti 2 üzerindeyken o da sanel için grafik bas bağırıyor demişti sonra kağıt 1.75 kere kadar inmişti.
    Bu tipler gelir şöyle olacak böyle patlayacak üç YÖK ya yetmez beş kat gidecek derler sonra usulca ortadan kaybolurlar yeni nikleri ile spek pazarlamacılarına devam ederler.
    Burda çok var onlardan.kağıdı överler kendilerini överler ama yooook onlar inanan kalmadı artık uyanık olun borsa da kendi bildiğinizi yapın.sakın bu tiplere kanmayın.

8.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Bu yıl da zarar ederse yönetimi kaybediyor
    Bu artık çöküş olur
    Kar gelecek ama ne kadar
    Özvarlıklar %200 büyüyecek
    ytd
    Hacı;
    Adam 10 liralık gayrimenkulu 3 liaraya elden çıkarmış. Tamam bu opersyonla kara geçiyor ama gerçek fiyatından satsa esas kar o zaman gelecekti. Şimdi bu sahtekarca satışlar sonrası kağıdın ederi nedir?

Belki 1.60 bile çok gelir bu kağıda. Neden? Çünkü maamyı sana yedirmiyorlar. Onlar kağır üstünde kata küllü yapıyor küçük yatırımcı aval aval bakıyor. Yapcak hiç bi şey yok.

Sayfa 105/464 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •