Artan

187,00 10 18:10
243,20 10 18:10
3,52 10 18:10
112,20 10 18:10
24,86 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

1,23 -10.22 18:10
16.650,00 -10 18:10
50,40 -10 18:10
88,20 -10 18:10
5,22 -10 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

15.239.969.123,70 18:10
9.040.503.149,50 18:10
8.606.593.889,00 18:10
7.631.812.223,41 18:10
7.471.303.136,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 6559 madde; 1 - 8 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    alacağım seni biliyorsun MRSHL. Geleceksin oraya.
    Sende alsatçı oldun çıktın başımıza mgm bey?

2.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sende alsatçı oldun çıktın başımıza mgm bey?
    Cok bey ebesini emeceğim, kaçacak yeri yok. Kırtasiye yardımı yatarsa portfoyü biraz daha artıracağım. Baykuş un dediği yere gelirmi bakacağız. Birde bakmışsın tam tersi olmuş. Baykuş ve patronlarının son çırpınışları olabilir.

3.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Cok bey ebesini emeceğim, kaçacak yeri yok. Kırtasiye yardımı yatarsa portfoyü biraz daha artıracağım. Baykuş un dediği yere gelirmi bakacağız. Birde bakmışsın tam tersi olmuş. Baykuş ve patronlarının son çırpınışları olabilir.
    Bunlar senin için söylenmişti ve gerçekleşti...Trollerin efendisi hahahahahahah

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahahahahahaha burdayım bi yere gittiğim yok 2 sene önceki 50 hareketi gibi yine....izliyorum malı nerden boşaltıcak bakalım
     Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Hahahahahahahaha 35 lerde görüşürüz...malı olanın aklıda varsa verir burdan spek in eline.... YTD

Bu trailer ı (film olacak kadar sürmedi hiç) 6 senedir izliyoruz...sonunda esas oğlan çok fena dalıyor
    Beyninde biraz zeka kırıntısı olan biri (Bu senin içinde geçerli ) bu tahtada para kaybetmez...Yukarda yazdığım gibi aklı olan varsa versin demiştim 44 lerdeyken...

Ama hala yukarda ki yazı yazabilen oluşum bana spek yancısı diyor...

Hahahahahaha seni mal turnosolu seni

4.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    kırtasiye yardımı dediğiniz öğretmenlere bu sene eylül ayında verilecek olan 1.050 tl mi acaba. ve bu 1.050 tl ile marşal tahtasının speğinin ebesini emeceksin doğrumu anladım.

5.  Alıntı Originally Posted by d_kozmos Yazıyı Oku
    kırtasiye yardımı dediğiniz öğretmenlere bu sene eylül ayında verilecek olan 1.050 tl mi acaba. ve bu 1.050 tl ile marşal tahtasının speğinin ebesini emeceksin doğrumu anladım.

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

6.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku

Ne gülüyorsun devrikiki.

Benim bir liram senin milyonlarından daha kıymetli.

7.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Ne gülüyorsun devrikiki.

Benim bir liram senin milyonlarından daha kıymetli.
    Aldığın anda fiyatı yaz. Sattığın andada fiyatı yaz buraya. Bir gün sonra sattım deme.. en kötü haliyle saatte bir herkes bakıyor. Seni takip edenlerde en yüksekten satıp en aşağıdan alırlar.

Buraya yazdıklarını eski yazdıklarınla karşılaştırınca zaten herşey belli oluyor. Yazılarını keyifle okuyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by devrikiki Yazıyı Oku
    Aldığın anda fiyatı yaz. Sattığın andada fiyatı yaz buraya. Bir gün sonra sattım deme.. en kötü haliyle saatte bir herkes bakıyor. Seni takip edenlerde en yüksekten satıp en aşağıdan alırlar.

Buraya yazdıklarını eski yazdıklarınla karşılaştırınca zaten herşey belli oluyor. Yazılarını keyifle okuyorum.

Kuzeni yazmıştır...üstada bunu nasıl yakıştırabiliyorsunuz...ayıp ayıp

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •