Sayfa 223/817 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 6531 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: MRSHL - Marshall

1. alacağım seni biliyorsun MRSHL. Geleceksin oraya.

2. Kısada vurkaç için girmiştim.Şöyle bir günde 2 bin tl yeter dedim .Aynı karlı işlemi Gerel de yapıp acaba bir tanede bunda yapabilir miyim diye Marshall aldım .Bu yolla hem alsat yanımı tezkin etmiş oluyorum.Elimdeki diğer hisseler orta ve uzun vadeli.Hemde küçük paralar kazanıp anlık ihtiyaçlarımı gideriyorum.

Ama bu kez kazın ayağı öyle olmadı.Marshall bekletecek baya bir....

3.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bu iyi o zaman sevindirici bir gelişme . Kahkahacı da yok . Kahkahacının olmaması da başkalarının işareti mi hocam? YTD!
    Başkasını bilmem...

Bu çapulcu önceki çapulcu değil dedim.

İyimi kötümü yakında belirir.

Elimde 1 lot taşıyan biri olarak durum bu. Maliyeti 35,52.

Malum burdan çıkıp Arsan Tekstile girdiğimi söylemiştim.

"Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."
    "Akılsıza sır verme, öttürmesi için düdük verdin sanır."

4. Buralarda yatay uzun süre gitmez...37 ye gel artık ondan sonrasına bakarız...Hakkınıda verelim ama ilk defa aylıkda güçlü al vermiş

Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    alacağım seni biliyorsun MRSHL. Geleceksin oraya.
    Sende alsatçı oldun çıktın başımıza mgm bey?

Alıntı Originally Posted by ICO Yazıyı Oku
    Buralarda yatay uzun süre gitmez...37 ye gel artık ondan sonrasına bakarız...Hakkınıda verelim ama ilk defa aylıkda güçlü al vermiş
    Bir yazı yazmış eksi kapattırmış son anda

7.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Sende alsatçı oldun çıktın başımıza mgm bey?
    Cok bey ebesini emeceğim, kaçacak yeri yok. Kırtasiye yardımı yatarsa portfoyü biraz daha artıracağım. Baykuş un dediği yere gelirmi bakacağız. Birde bakmışsın tam tersi olmuş. Baykuş ve patronlarının son çırpınışları olabilir.

8.  Alıntı Originally Posted by MGM21 Yazıyı Oku
    Cok bey ebesini emeceğim, kaçacak yeri yok. Kırtasiye yardımı yatarsa portfoyü biraz daha artıracağım. Baykuş un dediği yere gelirmi bakacağız. Birde bakmışsın tam tersi olmuş. Baykuş ve patronlarının son çırpınışları olabilir.
    Bunlar senin için söylenmişti ve gerçekleşti...Trollerin efendisi hahahahahahah

Hahahahahahahaha burdayım bi yere gittiğim yok 2 sene önceki 50 hareketi gibi yine....izliyorum malı nerden boşaltıcak bakalım
    Hahahahahahahaha 35 lerde görüşürüz...malı olanın aklıda varsa verir burdan spek in eline.... YTD

Bu trailer ı (film olacak kadar sürmedi hiç) 6 senedir izliyoruz...sonunda esas oğlan çok fena dalıyor
    Beyninde biraz zeka kırıntısı olan biri (Bu senin içinde geçerli ) bu tahtada para kaybetmez...Yukarda yazdığım gibi aklı olan varsa versin demiştim 44 lerdeyken...

Ama hala yukarda ki yazı yazabilen oluşum bana spek yancısı diyor...

Hahahahahaha seni mal turnosolu seni

Sayfa 223/817 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •