Edip in aylık yada yıllık kira geliri hakkında bilgisi olan arkadaş varmı. Özellikle avm kira geliri olarak.Şimdiden Teşekkürler.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Edip in aylık yada yıllık kira geliri hakkında bilgisi olan arkadaş varmı. Özellikle avm kira geliri olarak.Şimdiden Teşekkürler.
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi geceler bu kadar gayrimenkul ama hala bu seviyelerde tutunuyor
Yatırım tavsiyesi verebilecek bilgi birikimi ve tecrübem yoktur. Bu yüzden yazdıklarım tavsiye niteliği taşıyamaz.
Bana bir tane şirket söyleyin...geçmiş dönem karlarına göre: Piyasa değeri yaklaşık yarısı olsun...
Birde finasal borcu rakamına bakın. Dönemsel olarak finansal borç gideri ne kadar ona bakın. Döviz yükseldikçe dönem karını ne kadar eritiyor ona bak. Bu parametreleri bir bütünlük içinde görmeli.
Yönetimin çok büyük oranda bedelli veya tahsisli sermaye artışı yapması veya Akın tekstil gibi grubun blr şirketi ile birleştirerek finans yükünü taşımasını kolaytırması gerek.
ANKET-BIST 100 Endeksi'nin güne karışık seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST 100 Endeksi açılış değerine ilişkin medyan
tahmin +37 olurken, ortalama tahmin +9 olarak gerçekleşti.
Foreks'in 34 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +485 puan olurken, en düşük beklenti -403 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan analistlerin 15'i negatif, 19'u pozitif açılış
tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST 100
Endeks anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları
neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST 100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +37
Ortalama : +9
Maksimum : +485
Minimum : -403
Katılımcı: 37[15(-)19(+)]
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Ya arkadaş ya ben hiç bir şey bilmiyorum. Ya da millet çok şey biliyor...döviz borcunu adamlar 13 yıla yaymislar....mal varlıkları belli geçmiş dönem karı 200 000 000 a yakın...piyasa değeri yaklaşık geçmiş dönem karınin yarısı kadar... daha birkaç gün önce kasaya yaklaşık 20 000 000 girdi... yatırım tavsiyesi asla değildir...
Yer İmleri