Surundurur. Kim bilir ne zamana kadar kentte kitlenmesek 1.07 den iki hafta once rysas alip bugun 1.55 ten satmak vardi. Da
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Surundurur. Kim bilir ne zamana kadar kentte kitlenmesek 1.07 den iki hafta once rysas alip bugun 1.55 ten satmak vardi. Da
TURKCELL T40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....
Kent, daralan üçgenin son saflarında denebilir. Bu gibi durumlarda hareket marjı daralır, sizi çok sıkar.
Kırılan yöne doğru gideceği kesin ,
ama hiç prim yapmayan üstelik güzel de bir bilanço açıklayan senedin nereye kırılacağını
çocuklar da bilir gibi.![]()
Bilgiler araştırmaya yönelik olup al,sat ya da tut tavsiyeleri içermez...
Daraldı gerçektende bizide daralttı. Dün istekli alışlar var gibiydi 200 lot 155 den gibi ben bugün çıkış olabilir diyordum ama yine yatay hatay
üstadım ben hem cemil armağan la mailleştim,ayrıca bayram ramazan bayramı sonrası kapıya kadar gittim. bayram sonrası fabrika tadilatı nedeniyle yetkili çalışanların izinlerini uzattiklarını söylediler...bağımsız denetim şirketini dahi aradım.yapabildiğim bu kadar,,,,y.t.d. bilgi alma konusunda ise inanın almaya çalışıyorum ama yolu yordamı hakkıyla yapamadığımdan olsa gerek sonuç alamıyorum.... y.t.d.
Abim Cemil Armağan'dan herhangi bir bilgi alma olayı pek olmuyor gibi bende kurban bayramı evveli ilk finansalları açıklanmadan aramıştım, içeriden tanıdık birileri olursa belki bilgi alınabilir, Yoksa böyle zor...
Yazdıklarım Kesinlikle Yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Kelin ilacı olsa Başına Sürer....
Yer İmleri