Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 1583 madde; 1 - 8 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Henuz zarar yok. Yaşar 1 tl altına düşerse hisse 1 tl dan alacağım dedi.
    Spk bu şartla izin verdi.

Tabi tescil tarihinde hissedar olman lazım listede.tescilde once garanti yok.
    Suanda borsanın en sağlam hissesi.
    Aralığa kadar.
    1 tl den satma hakkin var 1 tl altına düşerse . Bu dönemde çıkarsa op alnına yok
    1TL atına da indi hadi geçmiş olsun . Bunların hiç vicdanı yok .

Alıntı Originally Posted by canbo66 Yazıyı Oku
    1TL atına da indi hadi geçmiş olsun . Bunların hiç vicdanı yok .
    Satanda kafa yok.
    Beklese 20 gun sonra 1 tl ye yaşara satar. Zaten satan 700 tane satmış hepsi zarar olsa ne olur

3.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Satanda kafa yok.
    Beklese 20 gun sonra 1 tl ye yaşara satar. Zaten satan 700 tane satmış hepsi zarar olsa ne olur
    Degerli ortagim bugün senin yazdiklarindan habersiz sirketle gorustum piyasa yapicisi ile yazdıklarını aynen soyledim yonetime soyluycek

Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Degerli ortagim bugün senin yazdiklarindan habersiz sirketle gorustum piyasa yapicisi ile yazdıklarını aynen soyledim yonetime soyluycek
    Sevgili paydaşlar,
    Haklarınızı ıyi bilin ve sesimizi nasil yukseltirizin arayışına girin.
    Sadece telefon açıp piyasa yapıcı atayın demekle bırakmayın yazıldı dokun hatta bu talebimizin sirketin yonetim kurulunda mecburen görüşülüp karar verilmesi ve bu kararın açıklanması elinizde olduğunu bilin .

SPK nin* Kurumsal yönetim tebliği (II-17.1) kurumsal yönetim ilkeleri 1.3.1 ( Ç ) uygulanması *zorunlu fıkrası kapsamında*Paysahiplerinin gündeme*madde*konulması taleplerı ve*gündem*önerilerininin *Yönetim kurulu toplantısında gorusulmesi *ve ilgili konular hakkında Yönetim Kurulu *kararı alınması zorunludur .

Yukarıdaki madde kapsaminda ilk olgan veya olağan üstü genel kurul gündemine
    Sirket paylarının sürekli müzayedede islem görmesi hususunda karar alinmasi maddesinin eklenmesini istiyorum talebinizi yaziki yapın.

Sirket bu talebinizı alacak ve genel kurul öncesinde karara bağlayacak red ederse gerekçesini açıklayacak yazili ve bu genel kurul bilgilendirme dökümünde yayınlayacak.ne kadar çok talep giderse bu gündem maddesi talebi ile ilgili sirketin duyarsiz kalabileceğini sanmam.
    Bu baskı başlı başına sesini yuksetlemnize faydalı olacaktır.
    Bu konuda yardim isteyen yazabilir.

Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Sevgili paydaşlar,
    Haklarınızı ıyi bilin ve sesimizi nasil yukseltirizin arayışına girin.
    Sadece telefon açıp piyasa yapıcı atayın demekle bırakmayın yazıldı dokun hatta bu talebimizin sirketin yonetim kurulunda mecburen görüşülüp karar verilmesi ve bu kararın açıklanması elinizde olduğunu bilin .

SPK nin* Kurumsal yönetim tebliği (II-17.1) kurumsal yönetim ilkeleri 1.3.1 ( Ç ) uygulanması *zorunlu fıkrası kapsamında*Paysahiplerinin gündeme*madde*konulması taleplerı ve*gündem*önerilerininin *Yönetim kurulu toplantısında gorusulmesi *ve ilgili konular hakkında Yönetim Kurulu *kararı alınması zorunludur .

Yukarıdaki madde kapsaminda ilk olgan veya olağan üstü genel kurul gündemine
    Sirket paylarının sürekli müzayedede islem görmesi hususunda karar alinmasi maddesinin eklenmesini istiyorum talebinizi yaziki yapın.

Sirket bu talebinizı alacak ve genel kurul öncesinde karara bağlayacak red ederse gerekçesini açıklayacak yazili ve bu genel kurul bilgilendirme dökümünde yayınlayacak.ne kadar çok talep giderse bu gündem maddesi talebi ile ilgili sirketin duyarsiz kalabileceğini sanmam.
    Bu baskı başlı başına sesini yuksetlemnize faydalı olacaktır.
    Bu konuda yardim isteyen yazabilir.
    Sadece telefondaki bacının keyfiyetinde degil gündem talebinizi yaptınız mı seve seve yonetim kurulu oturacak ve karar verecek.oyle iletirim vs yok essek gibi iletir , iletmezse kurumsal yonetim ilkelerinin zorunlu maddesine uyulmaması Spk dan yaptırım getirir.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •