Onemli Gunler Banner
Sayfa 68/198 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon
Arama sonucu : 1578 madde; 537 - 544 arası.

Konu: VKING - Viking Kağıt

  1. #537
    Başka bir gündem maddesi talebi .sirket vakıfbank bir nevi kamu bankası red gerekçeleri var ve yonetim kuru karari alınmış karar no bile mevcut.yonetim imzalayacak reddi.


  2.  Alıntı Originally Posted by Mosquito_ Yazıyı Oku
    Somut biseyler olmadan suçlama yapmak doğru olmayabilir, ancak bunu gündeme getirip açıklamalar talep edilebilir.yada somut deliller varsa elbette .dava açmakta bir tane e imzaya birde 200 tl harca patlar. Oyle avukat tutmayada gerek yok hersey evden 1 bilgisayar 1 e imza.
    Tabi bunun icin somut deliller lazim.
    Kardeşim bilgili vede ilgili olduğun belli sen öncülük yapsan bizde seni izlesek yaptığını yapsak

  3. #539
     Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Kardeşim bilgili vede ilgili olduğun belli sen öncülük yapsan bizde seni izlesek yaptığını yapsak
    Valla alçakgönüllü olamayacağım, spk kanun ve tebliğini cok ıyi, ticaret kanununu ıyi bilirim. Avukat vs değilim.
    Haksızlığa tahmul etmem öncelikle yapılacakları yazdim. Somut seyler bulup getiren olursa ticaret kanun kapsamında sirket yöneticilerine sorumluluk davasi açılması konusunda işbirliği yaparım.

  4. #540
    Hissede olanlar atlamış gözden kaçırmış olabilir. Yasarholdingin hisse tescilden sonra 1 tl altına düşerse 2 ay alim garantisi var.
    Bu nedemek en az kasım sonuna kadar 1 tl altına düşüp hissede zarar etmezsiniz.yasara al hisseleri ver 1 tl den karşılığını dersiniz.
    Tescilden sonra hisse 2 ay icinde pek 1 tl altına inmesini beklemiyorum.yukari atak olabilir o dönemde. Sirket satışı vs gündeme gelebilir. Sektörde konsolidasyon şart. Kapasiteler arttı talep az.ozelllikle aktul kagit yıldız holding ciddi kapasite artisi yapti. Marketlerinde şok vs bunu satıyor. Ipek kagit zaten kafada pazarın çoğu onda. Hayat kimya ciddi pazar payi var.lila kagit ciddi atak yaptı büyüdü 2017 halka arz planı vardi olamadı.
    Viking pazar payini kaybetti bayagi, yaşar bunu satıp çıkabilir kagit işinden.

  5. #541
    Hiç bir duyumum yok tamamen kişisel görüşüm. Lila kagit viking icin muhtemel alici olabilir. Adamların halka açılma planı vs var, halka acik bir sirketi almak pazar payini arttırmak isteyebilir.
    Nitekim lila ceo sunun 2017 marttaki demeci beni heyecanlandırdı.2018 de baska bir kuvetli markayı portföyümüze katmak......


    Pazarda hangi markalarla yer alıyorsunuz?
    Lila, Sofia, Maylo, Berrak gibi markalarla biz tüketici markaları sepetine son 20 yılda girebilen tek Türk firmasıyız. Ürünlerimiz 65 bin noktada satılıyor. Dağıtım ağını çok önemsiyoruz ve dolayısıyla güçlü bir ağ oluşturmak için başka markaları da bünyemize katmak istiyoruz. Bunun için önümüzdeki birkaç aylık süreçte hazırlıklarımız var. Hedefimiz iç pazarda 2018 yılında bir başka kuvvetli markayı da portföyümüze katarak dağıtmak. Yurtdışında ise yeni pazarlara açılmak ve yatırımlarla yerimizi sağlamlaştırmak istiyoruz.

  6. #542
    2016 yılında viking 162 milyon tl ciro yaparken nerdeyse kapasite olarak bizim 3 katı lila kagit 2016 da 260 milyon ciro yapmış.

  7. Bugün görüştüğüm bayan a101ve bim markete ürün veriyoruz bilanço da ciro artişi ondan dedi geçmişte kendi markalarıyla üretim yapıyorduk artık fasonda yapıyorlarmış kağıt mı yumuşatıcı satıyorlar acaba

  8.  Alıntı Originally Posted by ceymosan Yazıyı Oku
    Bugün görüştüğüm bayan a101ve bim markete ürün veriyoruz bilanço da ciro artişi ondan dedi geçmişte kendi markalarıyla üretim yapıyorduk artık fasonda yapıyorlarmış kağıt mı yumuşatıcı satıyorlar acaba
    Piyasa + A101 i ait olan mistral markası üretiyor diye biliyorum.A101 in şuan 6950 şubesi var.

    Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 68/198 İlkİlk ... 1858666768697078118168 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •