Sayfa 630/948 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Arkadaşlar hisse gitmiyor diye hayiflaniyoruz elbetde dileyen satışa yazar fakat bilmeden hissemize baskı oluşturuyoruz birileri ısrarla satış yazıyor satmak isteyen alıcıya satar gider en azından hisseye baskı yapmamış olur ytdr

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar hisse gitmiyor diye hayiflaniyoruz elbetde dileyen satışa yazar fakat bilmeden hissemize baskı oluşturuyoruz birileri ısrarla satış yazıyor satmak isteyen alıcıya satar gider en azından hisseye baskı yapmamış olur ytdr

meril ile iş yatırım kağıtta 31 lot çekiyolar
    meril,ziraat ne zaman al satı bırakır kağıt gider

mal gelince alıyor adamlar ama başkalarını görünce kağıtta baskılıyolar
    beklemeye devam

3. Haklısın birde yeni rapor ne zaman hazırlanacak ne zaman SPK ya gonderecekler bir aciklasalar hisse ona göre bir yola girer genel kurul dediler bayram girdi araya dediler hala bir haber gelmedi ytdr

4. sağaolsun spk yöneticleri zamnında içi boş kağıtları borsaya getirdir bimks bu ve saymacağım kadar cok olan yatırımcıya oldu bazande bole birleşlere engel yaradırlar zamnda nasıl inceldinz blancoları bizim borsa borsa değilki sadec halkı soyma yeri oldu yazık

5. ÖZBAL ÇELİK BORU SANAYİ TİCARET VE TAAHHÜT

ANONİM ŞİRKETİ

YÖNETİM KURULU KARARI

Karar No : 2017/11

Karar Tarihi : 15.09.2017

Gündem : Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi'ne olan borcun geri ödeme şartlarının

belirlenmesi ve buna ilişkin teminat verilmesi

Erciyas Holding Anonim Şirketi'ne vermiş olduğu kefalet karşılığında teminat

verilmesi

Kararlar :

Yönetim Kurulu Üyelerimizden Candan KARLITEKİN, Kamil Emre ERCİYAS ipotek verilecek Erciyas Holding Anonim Şirketi'nde ve Kamil Emre ERCİYAS ipotek verilecek Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirketi'nde Yönetim Kurulu üyesi olduklarından, huzurdaki Yönetim Kurulu toplantısına katılmamışlardır.

Gündem maddeleri ile ilgili olarak yapılan toplantı sonucunda, aşağıdaki karar toplantıya katılanların oybirliği ile alınmıştır:

(i) Şirketimizin Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirket'ine olan ciro edilen vadesi gelmemiş çekler hariç 41.741.633,18-TL tutarındaki borcun geri ödenmesine ilişkin borç tasfiye sözleşmesi akdedilebilmesi adına, şirketimizin imza yetkilisi Yönetim Kurulu üyeleri Candan KARLITEKİN ile Hasan Tufan BALLI'ya müşterek yetki verilmesine,

(ii) Erciyas Çelik Boru Sanayi Anonim Şirket'ine karşı doğmuş ve doğacak tüm borçların teminatı olarak tapuda Aydın ili, Kuşadası ilçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi , Yılancı Burcu Mevkiinde bulunan 476 ada, 25 parselde şirketimiz adına kayıtlı gayrimenkul üzerine Alacaklı lehine 20.000.000,00 TL'ye (Y/yirmimilyonTürklirası) kadar üst limit ipoteği kurulmasına,

(iii) Şirketimizin Şekerbank T.A.Ş. ile akdetmiş olduğu genel kredi sözleşmelerinde Erciyas Holding Anonim Şirketi'nin kefaleti bulunmakta olup, verilen bu kefaletlerin teminatı olarak tapuda Mersin ili, Akdeniz ilçesi,Nacarlı Köyü'nde bulunan 159 ada, 4 parselde şirketimiz adına kayıtlı gayrimenkul ve bu gayrimenkul tapusu üzerine kayıtlı teferruatlar üzerine Erciyas Holding Anonim Şirketi lehine 25.000.000,00 TL'ye (Y/yirmibeşmilyonTürklirası) kadar üst limit ipoteği kurulmasına,

(iv) İlgili Tapu Müdürlük'lerinde yapılacak ipotek tesisi işlemlerine yönelik 50689041788 TC kimlik no'lu Ahmet HOCAOĞLU'NA münferit olarak vekalet verilmesine, bu kapsamda Yönetim Kurulu üyelerimizden 54553188852 TC Kimlik no'lu Candan KARLITEKİN ve 32569117172 TC Kimlik no'lu Yılmaz BAĞ'ın, Ahmet HOCAOĞLU'na verilecek vekaleti müştereken imzalamaları konusunda yetkilendirilmelerine

katılanların oybirliği ile karar verilmiştir.

Run my baby Run ...

7. ne olacak şimdi ?
    sabır, sabır, sabır...

Herhangi bir sıkıntı olursa 45 liralık gayrimenkul var diyolar

Sayfa 630/948 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz