Sayfa 132/790 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. 3 te 2 yi kaçtım, duruma göre diğerini de kaçamam. Lanet olası hissede hacım, hisseye ilgi yok ki toparlasin. Buradan çıktıklarımı düşüş yapmış, daha hareketli bir hisseye koyup buradaki zararı kurtarmaya çalışacam. Bakalım basarabilecek miyim?

HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Grando Yazıyı Oku
    Mardin uzulme 13 maliyetler yillaridir bekliyorum...Her gun heyecan oluyor...adamlara mail attim kapatiyormusunuz ne olacak bizim halimiz diye yillardir bekliyoruz diye..donduler sagolsun.sirketimiz faaliyetlerine devam ediyor.yatirim danismaniniz ile gorusun demisler... sagolsunlar cevap vermisler bari..ha birde bilancolari atmislar
    ne kapatması kardeşim daha yeni midyata bir mağaza açtılar tabi kendimi düşünerekten sık sık ordan alışveriş yapıyorum

3. Tahtayı kontrol eden ib neden bir ricam Olucak Tahta bu kadar alıcıyken nasıl oluyor da bu kadar düşüp günü en düşükten kap atıyor Lütfen bunU bize açıklar mısın Bu Kıyağı bali yap bize he ne dersin Hayrına be

4. bu haysıyet yoksunlarının kagıdına bulastıgımız gune yazıklar olsun .

ama ben dıger tarafta bunların annesıne babasına bol bol rahmet okutacam .. sen de bırgun toprak olacaksın murro o zaman mezarını kim koruyacak üstüne pisleyen kedi köpekten ?

5. Günaydın ahali kimse yokmu

6. Arkadaşım bu ****ler insanda konuşacak halmi bıraktı

7. olmaz mı mardin.. şemsiyeyi kanırtıyoruz... sesimiz ondan cıkmıyor...

8. Allahından bul emii....

Sayfa 132/790 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •