bursa grubu spk nın yaptığı suc duyurusunun aynısını yaptınız mı grup olarak holdingin bilmem kac hissesini toplayan yatırımcıları olarak bakıyım spk ne zaman suc duyurusunda bulunmuş 08/09/2017 evet bulundunuz mu yoksa ? hani kücük yatırımcı icin hak arıyordunuz ya bakın spk size müthiş fırsat sundu bekliiyoruk hayırlı haberlerinizi)suc duyurularını
) yoksa sizde doslar alış verişde görsün modunda mı hareket ettiniz
) hadi suc duyurusuna spk yı yalnız bırakmayın50 kişi aynı anda organize birşekilde suc duyurusu yaparsa amma sansasyon olur....y.t.d
7/24 sunu yapcaz bunu yapcaz kanun su yönetmelik su yok cart yok curt eee 08/09/2017 spk suc duyurusu yapmış bu konuda ne yapacaksınız nicin grup olarak bizde aynı gerekcelerle suvc duyurusunda bulunduk veya bulunacağız ve kem veye küm demezsiniz).y.t.d parasal değere bak 300 milyon spk bune tesbit etmiş ve suc duyurusu yapmış birileri grup oluşturmuş ama tık yok ne güzel dünya han ky nin hakkı icin mücadele ediyordunuz 300 milyon da ky nin de hakkı var belirtiyim dedim belki suc duyurusunda bulunursunuz
).y.t.d
evet grup taki iyi niyetli arkadaşlar tenzih ederim ama onlarda sorgulamalı nedenb bizde yatırımcılar ve doğrudan etkileneler olrak suc duyurusunda bulun muyoruz diye)..y.t.d
300 milyon para eski parayla 300 trilyon siz yatırımcılardan borc veriyoruz adı altında yörütülmüş)hemde keş para... y.t.d
hadi gercekten mücadele edecek grubu görelim holdingin bu 300 milyonunu pesine düşsünler) ..y.t.d su andaki dolasımdaki hisse adetine bölün bu 300 milyonu ne cıkar
)y.t.d
lütfen bana hikaye okumayın ben size roman yazarım hadi 300 milyon pesine genel kurul icin dava acmak basit ne olacak ki genel kurullar manipüle edile bilir ama dava) y.t.d
herkese hayırlı bol kazanclar ben buralardayım aklınızı başınıza alın 300 milyonun peşine gidin) ...y.t.d
Yer İmleri