Sayfa 175/460 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 3676 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Yarın tepki vermesini bekliyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by indian Yazıyı Oku
    Halka arz fiyatında dolar bozdurup aldığınızı varsayalım...o fiyatı bugünkü ortalama dolar kuru ile çarpın.... ve sabırla bekleyin...acelesi olan borsada zor kazanır...ihtiyacı olmayan para ile giren bu hissede pd=dd ne kadar kazanabilir...

çok da dillendirmeyin....YTD
    evet doğru söylüyorsun arkadaşım acaba benim kadar sabırla beklayen kaç kişidir 6 senedir bekliyorum bu kağıdı.
    bu arada şimdiden burdaki bütün arkadaşlardan özür dileyerek ben mrgyo hergün burda küfür edersem kimse üstüne falan alınmasın, artık dayanamıyorum bu şereffiz kağıda.

Alıntı Originally Posted by aslam0740 Yazıyı Oku
    evet doğru söylüyorsun arkadaşım acaba benim kadar sabırla beklayen kaç kişidir 6 senedir bekliyorum bu kağıdı.
    bu arada şimdiden burdaki bütün arkadaşlardan özür dileyerek ben mrgyo hergün burda küfür edersem kimse üstüne falan alınmasın, artık dayanamıyorum bu şereffiz kağıda.
    Yapıştır kardeşim bir tane hemen hatta

4. 201709202227317085.jpg

bügünkü takas
    Kişisel görüşlerim dışında alıntı alınan yazılarım benim görüşlerimi yansıtmaz. Forumdaki Hiç bir yazım yatırım önerisi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by aslam0740 Yazıyı Oku
    kusura bakmayın ama ben bunda 6 senedir burdayım şuan başka bi hissede olsaydım 3-4 katı para kazanacakken burda eksiye giriyorum. o yüzden kendimi kasybettim inşallah yön yukarı olurda zararımızı çıkarırız
    saydırmakta sen serbestsin dostum gercekten 6 yıl baya uzun bir dönem zaten yakında bizde saydırmaya başlarız kodoşlara dediğim fiyatlardan dönmesse eğer fed ne şiş ne kebab yansın dedi anladığım kadarıyla bu gün yön için karar günü ya paraşüt ya fizan YTD

6. arkadaşlar 0,68den aranızdayım, inşallah kristal deki zararımı buradan çıkartırım. hayırlı kazançlar herkese.

7. hala satıyolar

8.  Alıntı Originally Posted by seraycan1 Yazıyı Oku
    hala satıyolar
    alanı satanı paylaşabilir misiniz?

Sayfa 175/460 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz