Sayfa 644/948 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,145 - 5,152 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    bedavya aldıkları özbala 40-50 milyon borç ipoteği çakan Erciyas... en kalın borunuz kaçlıksa ..uc uca ekleyip ..karsa kadar !! anladın sen..
    Daha yokmu derlerse borusanda takviye yapmak lazim

GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    birleşme kararı aldı zaten..söz değil icraat şart.. icraat içinde adil değerleme ve pay dağılımı şart.. bunlar olmadıkca cacık olmaz..hele hele bu arsa için ipotek koyduktan sonra değerlemenin en az % 60-70 yukarı olması gerek..yoksa kendisiyle çelişrr
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

3.  Alıntı Originally Posted by ümit05 Yazıyı Oku
    birleşme kararı aldı zaten..söz değil icraat şart.. icraat içinde adil değerleme ve pay dağılımı şart.. bunlar olmadıkca cacık olmaz..hele hele bu arsa için ipotek koyduktan sonra değerlemenin en az % 60-70 yukarı olması gerek..yoksa kendisiyle çelişrr
    Genel kurulda birleşmeye devam yeni rapor hazırlanacak dedimi yada yeni bir karara gerek yokmu

4. öyle bir değerleme çıkarmışki adamlar
    erbosan ve brsanın değerinden fd/favök daha yüksek değer çıkarmışlar

erciyas bu aç gözlülükle bir halt olmaz sizden

bide spek saolsun

ziraat-meril birlikteliği ile kağıdı 3.00 dan 2.50 ye soluksuz çekti

al birini vur diğerine

erciyasta aynı spek te aynı

Aç gözlüler

5.  Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Burayı okusaydi patron akşam birleşme kararını alırdı bu kadar lafı kaldiramazdi

Onların derdi sadece cepleri biri Kamil Beye kefenin cebi yok dese inan yetişirsem o zamanı gidip cenazesini ben yıkayacağım pamugu itina ile tıkayacağım sonrada kulağına Özbal da kazıkladığın ky nın selamı var diyeceğim

6.  Alıntı Originally Posted by zamanadurdemek Yazıyı Oku
    Onların derdi sadece cepleri biri Kamil Beye kefenin cebi yok dese inan yetişirsem o zamanı gidip cenazesini ben yıkayacağım pamugu itina ile tıkayacağım sonrada kulağına Özbal da kazıkladığın ky nın selamı var diyeceğim
    Tam halay oldu🙂🙂

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
     Alıntı Originally Posted by sancaktar37 Yazıyı Oku
    Genel kurulda birleşmeye devam yeni rapor hazırlanacak dedimi yada yeni bir karara gerek yokmu

birleşme işlemlerine devam edeceğiz ama 2 ayı bulur demişti ya geçen toplandıklarında
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,006
    benim artık lotum yok, bunların pislik olduğunu buradaki bazı kişilrerin nasıl gazlayıp pazarlama yaptıgını fark ettim ve cıktım, ama bunun yüzünden bir cok hisse kacırdım...ahım büyük.. en azından hisse rayındayken spk müdehalesi çok ağıdı bu kararın erciyas tarafından aldırıldıgına adım gibi eminim..

Sayfa 644/948 İlkİlk ... 144544594634642643644645646654694744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •