fravun ailesi sayılgan ... artık hergün 1 kademem aşağı veriyor.... yatırımcıyla barışacaklardı... esip gürlüyordu. cibilliyetszi uyuz eşek büyük sayılgan zübüğü..ne olduuuuuuuuuu
he canım anlasıldı) boş veya dolu ben görüşümü yazıyorum bir sıkıntı mı var cinali 300 milyon para azmı aynı holdingin yönetim kurulu başkan yardımcısı gibi konuşmussun masumiyet karinesidedi ya yatırımcının bir sorusuna
)y.t.d yab başkan yardımcısı siz suc duyurusu yapında gitsinler mahkemede masum olduklarını ispatlasınlar
).y.t.d
yazdıkların cok anlasılır..anlıyan anladı cincim fazla uzatmıya gerek yok)ben kimsye akıl vermiyorum sadece sorguluyorum ,sorgulamazsan soyulursun ben gerekli yerlere gerkli ihparlarımı sikayetlerimi yaparım senin hic süphen olmasın
)cincim .. y.t.d
Sayin ixir biz gerekenleri zaten yaptik. Uygun gordugumuz, gorecegimiz ya da zamani geldiginde ne gerekirse de yapariz.
Suc duyurularinda bulunduk. Spk ve bist gibi onlarca kuruma yuzlerce dilekce gonderdik. Spk bu cezalari niye arastirdi zannediyorsunuz???
Ben sayin cinali'ye katiliyorum.. Buyurun siz davayi acin biz ileride destek olalim...
Yoksa sunu yapin bunu yapin cokta hos olmuyor.
Davalarimiz devam etmekte... Biz zaten ne gerekiyorsa elimizden geldigince yapmaya calisiyoruz.
Ama gazla degil mantikla calisiyoruz...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Sayin ixir4 siz hep buralardaydiniz zaten... Eskiler bilir bu hisse 1 lerdeyken bilmem kac lira olacak soyle boyle diyende sizdiniz...
Buralarda ve diger koylerde bir suru kisi aylarca sizi sordu. O zamanlar yoktunuz
Sonra muratordulu mu bilmem ne diye nickle yazmaya basladiniz...Hatta siz ixir4 musunuz diye de sormuslardı.
Bakiyorum simdi de hafiyelige soyunmussunuz... Bu kadar ovdugunuz sirketi simdi hafiyeligini yapiyorsunuz ve ne gariptir ki her yerde hukuki olarak mucadele eden bizi elestiriyorsunuz.
Tezat hocam tezat biz herkesi biliriz. Kimin ne yazdigini ne yaptigini. Bakin bazi koylerde halen yazdiklariniz duruyor))
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : frecell1998; 21-09-2017 saat: 19:36.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri