SPK uzmanları da töhmet altındalar.TCK'da denetim görevinin ihmali suçu tanımlanmış.Herkes,bana birşey olmaz kafasında.Çünkü hakkını arayan insanlar hep azınlıktalar.Göreceğiz bakalım,kimlere neler olabiliyormuş hukuk çerçevesinde.
SPK uzmanları da töhmet altındalar.TCK'da denetim görevinin ihmali suçu tanımlanmış.Herkes,bana birşey olmaz kafasında.Çünkü hakkını arayan insanlar hep azınlıktalar.Göreceğiz bakalım,kimlere neler olabiliyormuş hukuk çerçevesinde.
üstad ben hem şirket yönetimi,hem PWC hem de spk da görev yapan kişiler ile ilgili görevi ihmal, yatırımcıyı bilerek zarara uğratma vb. nedenlerle bimer,cimer ve yargı yoluna gideceğim...
ama sizin yönlendirmeniz ile daha çok dikkat çekici başvurularda bulunabilir ve daha etkili oluruz diye düşünüyorum..
ben artık umudum kestim yatırdığım paradan ama en azından bu adamlar ve spk çalışanları pabucun bu kadar ucuz olmadığını anlamalılar...
emsal olacak bir yargı kararı aldırmak lazım hepsi hakkında ki kimse bundan sonra ne görevini ihmal etsin de yatırımcılarını keyfi bir şekilde mağdur edebilsin...
Yer İmleri