Originally Posted by ACIBİBER 801 , ?,,,,,, 0,034 bu geceki artış, böyle giderse 1 eylül ile 1 ekim arası ya bürüt ya net %20 mevduat karşılığı olacak görünüyor eylül ayı günlük getirisi 0.03.. sadece 5 gün 0.07 getirmiş.. % 13 civarı çıkar.. nasıl % 20 oluyor ?
Originally Posted by Joe Dalton eylül ayı günlük getirisi 0.03.. sadece 5 gün 0.07 getirmiş.. % 13 civarı çıkar.. nasıl % 20 oluyor ? Her nasılsa sadece 0,07 getirdiği günler portföyünde tutmuş olabilir.
Originally Posted by Joe Dalton eylül ayı günlük getirisi 0.03.. sadece 5 gün 0.07 getirmiş.. % 13 civarı çıkar.. nasıl % 20 oluyor ? Haftaya 0,06 hergün getirirse %20 çıkar, beklentim bu ben 20 haziranda alım yaptım (ilk) sonra arttırdım sayıyı (azar azar) kademeli ekimde tek kalemde satıp çıkarım yüksek mevduat araştıracağım
Parayı hedefiniz yapmayın. 1$ Elli kuruş olacak duhul: eylül 2012
Originally Posted by ACIBİBER Haftaya 0,06 hergün getirirse %20 çıkar, beklentim bu ben 20 haziranda alım yaptım (ilk) sonra arttırdım sayıyı (azar azar) kademeli ekimde tek kalemde satıp çıkarım yüksek mevduat araştıracağım 3 aylik getirisini hesapladinizmi?
Forum Rules
Yer İmleri