Sayfa 650/948 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1. Birde hazırlanan finansal tabloya baktım kısa vadeli Kısa Vadeli Yükümlülükler 115.666.391 Uzun Vadeli Yükümlülükler 3.898.084 bu bile birleşme yapmazlarsa bile bu borçları karşılamanın bir yolunu bulmaları gerektiğinin en iyi açıklaması bu da bir yıl içinde yapılmalı geriye kalan uzun vade borç zaten çok az bu şirketi ya birleştirecekler yada bir yıl içinde adam edecekler başka çaresi yok ha bir çare daha kaldı onlar için iflas ama bu kadarını yaparlar mı valla orasını inanın bilmek çok zor demiştim ya son ik kap haberi beni korkuttu diye işte şu ipotek işi kafamı kurcaladı neden durup dururken tam birleşme arefesinde böyle bir karar alırsın sizce benim fikrimi sorarsanız ya SPK ya mesaj veriyor bu şirketin birleşmeden başka çaresi yok ama arkasından Özbal batakta değil demesi bunu çürütüyor ikinci düşünce ise birleşme yok olursa iflas iflas masasında arsayı almak için öncelik hakkını kullanma başka birşey düşünen varsa fikirlerini paylaşırsa sevinirim

2. 2 yildir birlesmeyi halledemeyen bu Cuma vakti kucuk yatirimcinin 10 lotuna goz koyan herkese tesekkur ederimm..
    Tesekkurler Kamil Erciyas ..
    Tesekkurler Spk
    Tesekkurler Spek.
    Tesekkurler Ozbal.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul-amasya
    Gönderi
    3,008
    birleşmeye gelicen ozbal batık sucan ucuz ..spk uyarınca şirkete para koymamak için ozbal müthişartıda.. ya bi s.. git
    Mal sahibi Mülk sahibi..hani bunun ilk sahibi .. mal da yalan mülk te yalan..var birazda sen oyalan..

4. en çok düşünlerde en baştayız
    %5 eksi

5. Haysiyetsiz köpek 20 günde kağıdın içine sıçtı

6.  Alıntı Originally Posted by zeytin Yazıyı Oku

Haysiyetsiz köpek 20 günde kağıdın içine sıçtı
    3 lü dip olmuş bakalım neler olacak bugün birleşme ile ilgili bir haber gelmezse iyi

7. Arkama yaslandım sadece gülerek izliyorum ey Kamil nasıl çıkacaksın bakalım bu işin içinden birde böyle dene bakalım adama demezler mi bir işi beceremedi bundan adam olmaz durup dururken Özbalı aldı o kadar kazık yedi şimdide şirketi batırdı ona değil şirketi aldığında yönetime getirdiği zavallılara acıdım o kadar kariyer bir şirket batırmak mı için harcanır yazıklar olsun sizde bu oyunun parçası oldunuz adamda guru olur dimi ama bizde para itibardan ve gururdan önce geliyor sanırım

8. Bunun b.k çukuru olduğu çok önceden belli olmuştu ama hislerime yenildim. Topu topu 7000 lotum var 2,86 maliyetle. Kaybettiğim 3000 tl paraya üzülmüyorum, bunun çok fazlasını başka hisselerde de kaybettim. En çok üzüldüğüm buna harcadığım zaman ve bu zaman içerisinde kaçırdığım hisseler.

Sayfa 650/948 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •