sorularýnýza cevap veriyorum ama cevabýmý beðenmediniz için cevaplamadý olarak kabul ediyorsunuz
ben dolara hayatým boyunca hep soðuk baktým çünkü onu bir emperyalist kaðýdý olarak gördüm
Þu dönemde dolar patronlarý türkiyeyi ekonomi ile terbiye etme amacýndalar bu nedenle dolara topyekün karþý duruþ sergilemeliyiz diyorum daha önceki dönemlerde dolar alanlarý özellikle yüksek miktarda alýþlarý doðru bulmuyorum ama asýl þimdi önemli bizi ülke olarak dolar ile dövmeye çalýþanlara fýrsat veriyelim diyorum
dolara karþý duruþ ile ilgili verdiðin ýrak süreye libya vs örneði öðrenilmiþ çaresizlik duygusunu bizde yaþayalým onlar güçlüleler tesilm olalým manasýna geliyor
topiði þöyle bir okusana bazý arkadaþlarda dolara aþýrý baðýmlýlýk ülke aleyhindeki geliþmeleri sevinçle karþýlama psikolojisini oluþturmuþ yazýk
ellerine verilen metinlerde cevabý olmayan sorularýnýza cevap beklemek çok iyi niyetlilik !
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Günaydýn...Herkese bol kazanç ve saðlýk dilerim...
Bir dileðim daha var...
Son kez yineleyeceðim.
Baþlýða musallat olan, kendi fikriyatýna uygun baþlýða deðil de hala buraya yazan ak trollere, yazýlarýný alýntýlayarak ya da alýntýlamadan yanýt vermeyin...
Burada kirlilik yaratmayalým.
Her iki tarafýn düþüncesi artýk açýk seçik belli olduðuna göre tartýþmayý uzatmanýn da anlamý yok.
En iyisi benim yaptýðým gibi bu þahýslarý red listenize ekleyin.
Görmezden gelin bitsin.
Ýyi günler...
Sn. rumenigge,
O zaman ilk olarak daha önce dolar alanlara da gerekli telkinlerde bulununuz.
Daha önce alanlar çeþitli yollarla dolarý yükselterek kar ettiler, belki de daha satmadýlar daha da yükselterek daha da çok kar edecekler.
Ama þu anda bu forumda yeni alanlarýn ilk derdi ise kardan önce paralarýnýn alýþ gücünü kaybetmesini engellemek.
Daha önce dolar alanlarý doðru bulmadýðýnýzý þimdi söylüyorsanýz, ileride de bugünlerde alýþ yapmayanlarý doðru bulmadýðýnýzý beyan edebilirsiniz.
O yüzden býrakýn da herkes kendi verilerine göre kararýný versin.
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Referandum çalýþmalarýndan...
Aslýnda petrol ve doðalgaz bulma haberleri çok tan çýkmalýydý ama bununla idare edin...
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakaný Berat Albayrak, petrol ve doðalgaz arama faaliyetlerine iliþkin, "Bu yýl Karadeniz ve Akdeniz olmak üzere arama ve sondaj konularýnda önemli hamlelerimiz olacak. Birinci sismik arama gemimiz Barbaros Hayrettin'den sonra ikinci gemimiz ile Akdeniz ve Karadeniz sularýnda daha aktif iki boyutlu ve üç boyutlu sismik çalýþmalarýn yanýnda her iki denizimizde de arama faaliyet sürecimizi baþlatacaðýz." dedi.
bu '' SÜREÇ'' lere hastayým yaaa......
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri