Sayfa 272/501 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon
Arama sonucu : 4006 madde; 2,169 - 2,176 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. Faruk sen ne yaptın konuştuğumuz hisseyi ? Ben full ondayım şu an...Daha güzel şeyler alıyorum demiştim sana Akıyo maaşallah )

2.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Faruk sen ne yaptın konuştuğumuz hisseyi ? Ben full ondayım şu an...Daha güzel şeyler alıyorum demiştim sana Akıyo maaşallah )
    maşallah, bu zamanda nasıl ballı bir hissedesiniz demek.

3.  Alıntı Originally Posted by kartal975 Yazıyı Oku
    Faruk sen ne yaptın konuştuğumuz hisseyi ? Ben full ondayım şu an...Daha güzel şeyler alıyorum demiştim sana Akıyo maaşallah )
    Abi dediğim yere kadar sıkıntı yok rahat ol.... vangd speği aşağı veriyosun ya aşağıdan gene alacam.... hani beni buktıracaksın ya .... kağıdın aşağı gelmesi işime geliyo.... düşen piyasada kazanmak güzel.... sen rahat ol.... aşağı çek... ben alırım.... papucumun ağası ....

4. Satacağım yer iki haneli olmadan vermek yokanladın sen oniiiizaten daha erken....

5. Faruk özelden bir dön bana müsait olduğunda yeni bir şey var sende bir araştır...

6.  Alıntı Originally Posted by faruk55 Yazıyı Oku
    Satacağım yer "iki haneli" olmadan vermek yokanladın sen oniiiizaten daha erken....
    ne yalan söyliyim milli mağdur 4 yapsa bana yeter "iki" kere "iki"

7.  Alıntı Originally Posted by SR-71 Yazıyı Oku
    ne yalan söyliyim milli mağdur 4 yapsa bana yeter "iki" kere "iki"
    4 için bu kadar uğraşmam bu kağıtla iki hane zamanı bende ytd değildir...

8. Zpekciğim yavrum senin gibi diğer tahtalarda işim var... ondan 1 lot satıp aşağı yapıyorum... kimse bana kızmasın .... az daha sabır... malı olan vermesin ... yakında anlarsınız

Sayfa 272/501 İlkİlk ... 172222262270271272273274282322372 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •