Sayfa 177/540 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon
Arama sonucu : 4317 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: ULUSE - Ulusoy Elektrik

Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Cogito06 kardeşim, tabloda anlayamadığım birşey var biliyorsan açıklarsan sevinirim.Takas kısmında halka açıklık oranından fazla lot görünüyor.Bu nasıl açıklanır. Saygılar.
    Bu tablo bugünkü alım-satımları gösteriyor.

Saklama dağılımı elimde yok. Tabloyu yüklersen ona göre yorum yapma imkanı olabilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

halkyatırımın bugünkü bülteninden:

Borsa İstanbul’da ağırlıklı olarak yabancı kurumsal yatırımcı işlemlerine aracılık eden kurumlardan derlediğimiz
    verilere göre 26 Eylül tarihinde bu kurumlar toplam 960 milyon TL alım, 1001 milyon TL satım ile "net 41 milyon
    TL satış" gerçekleştirdi. Alım tarafında ULUSE, ALKIM, HEKTS, SAHOL, KORDS, KCHOL dikkat çekerken en
    çok satılan hisselerde ise CLEBI, BIMAS, EGEEN, FROTO, TTRAK öne çıkıyor

http://www.halkyatirim.com.tr/Upload..._084850952.pdf

3. Sessizlik iyidiiiiir,sakin sakin yol alalım,midemiz bulanmasın.Saygılar.

5. Bu hisseyi toplamaya başladım uzun vadeli olarak. Bilanço bozulmadığı sürece toplamaya devam. Düzenli bir kar artışı var sırf bu sebeble aldım Temettü vermiyor fakat bunu temettü için degil. Gelecekteki performasına inandığım için güveniyorum. Net kar, esas kar, satışlar, öz sermaye artığı sürece ben ulusedeyim.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by atakanözbaki Yazıyı Oku
    Bu hisseyi toplamaya başladım uzun vadeli olarak. Bilanço bozulmadığı sürece toplamaya devam. Düzenli bir kar artışı var sırf bu sebeble aldım Temettü vermiyor fakat bunu temettü için degil. Gelecekteki performasına inandığım için güveniyorum. Net kar, esas kar, satışlar, öz sermaye artığı sürece ben ulusedeyim.

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Son 2 yıldır temettü oranları gayet güzel.yeni düzenlemeyle dagitilmayan sirket karlarina %1 vergi geldi.ya temettü verecek, ya bedelsiz yapacak ya da vergisine katlanacaklar....

7. İzleyen var mı?

14,50 den milyon lotlar gidiyo

6 parça halinde toplamda 2.580.000 lot satış işlemi gerçekleşti. 14.50 fiyatından.
    özel emirle yapıldı sanırım.

Sayfa 177/540 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •