hayırlısı hayırlısı guzel gunler bekliyor bizi arkadaşlar...sıkmayalım canımızı...totem yapalım hep birlikte...ytd
hayırlısı hayırlısı guzel gunler bekliyor bizi arkadaşlar...sıkmayalım canımızı...totem yapalım hep birlikte...ytd
totemle filan olacak iş değil ..
denizbankta olanları iyi inceleyin . aynısını burda da yaşatacaklar .. henüz ilk bölünmeyi yaşadık , burada bitmez bu olay ..
peşi sıra bedelli ve bedelsiz birlikte gelmeli . bu süreçte fiyat en düşük seviyeye gelecek mal toplanacak . en az 1 yıllık süreç bu bahsettiğimiz ..
g.PNG
endex izin verirmi buna bilemem
toteminin amk...![]()
vermiyor bilider vermiyor hisse geldi dünkü seviyeye 11,50 lerde gırtlağımıza kadar soktular...14 u bir gorsem cıkıp gidicem hemen....bir daha da bist 30 harici takılmamm tövbee...
Çişini yapan ineğin kuyruk formasyonu var.
Bu formasyonun bitiminden yaklaşık 1-2 ay sonra düştüğü yerden alınır.
Sonra istenirse biriktirilir,istenirse de realize edilip faydalanılır...
Bir zamanlar bizim toptanda bist 30daydi
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeksin düşmesi ile bizim düşmemizin arasındaki tek fark TESADÜFtür .Dün ben yazdım.dedim ki;kek in biri son dakika atladı.yarın bize zarar verecek dedim.Umarım bugün satmıştır.Yoksa o lavuk malı satana kadar yükseliş hayal.çok mal değil amma bizim aç gözlü kağıtçıbaşılar kimse olsun istemiyorlar.HAFTAYA BÖLÜNÜYOZ.FİYAT KÜÇÜLÜNCE İLLA Kİ YENİ ALICILAR GELİR DE BİZDE ZARARI,AZALTIRIZ İNŞALLAH.....
yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.şahsi değerlendirmelerimdir.
Yer İmleri