Sayfa 316/964 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,521 - 2,528 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. 26.09.2017 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde Kervansaray Yatırım Holding adına kimlerin imza yetkili olacağı konusunun onaylandığı belirtilmiş. Buna göre Zeynep Tümer'in şirketi tek başına temsile ve imzaya yetkili kılındığı görülmekte. Bu Zeynep Tümer'in rüştünü ispat etmesi adına ve şirket lehine çok olumlu bir gelişme. Bunun anlamı bugünden itibaren şirket adına yapılan bütün tasarruflarda Zeynep Tümer'in iradesi ve sorumluluğu olacaktır. Zeynep Tümer'in bugünden sonra yapması gereken ilk iş SS'nin ekibini şirketten tasfiye ederek yerine güvenebileceği profesyonel bir ekip getirdikten sonra küçük değersiz ayrıntılarla uğraşmayı bırakıp hisselerini teminat göstermek suretiyle şirkete finans kaynağı bulma arayışına girmektir. Getireceği profesyonel ekibin kendisine ilk tavsiyesi de bu olacaktır zaten. Bu şirket doğru yönetildiği ve dışarıya para kaçışı engellendiği takdirde kendi iç dinamikleri ile bile ayağa kalkacak güçtedir.

2.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    kanunlardaki boşluklar baki kullananlar değişir
    uzun süre yani geldiğimiz duruma kadar hep KEZBN yöneticisi ve büyük ortakları kullandı
    kimbilir bundan sonra kim nasıl kullanır
    düşünün
    bulursunuz
    eminim

bir de ileriki yıllar dan kastınız 3 yıl ve sonrası ise
    ben o kadar ileriyi konuşmuyorum
    olaylara müdahil olduğum tarih ( yani filmin başlangıcı ) ekim kasım 2013
    ( film in başı yani herşey kırmızı italik )
    (gerçekleşen MOR ardı )
    toplam süre 7 yıl olmadan bu olay sonlanır

GÖZALTI
    ÇAĞRI YOK
    süründüre süründüre
    KOD DIŞI

hesabı siz yapın,, yani kırmızı italik kısım MOR ardığında ( gerçekleştiğinde) film bitmiş olur

yazınızdaki ilk kırmızı ile bold ettiğim bölüm
    iyi düşünülmesi gereken bir durum
    hatırlansın istedim
     Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    hayal tacirleri piyasa da yine
    gerçekler acıdır acıtır

bu hisse KEZBN
    gözaltı pazarında işlem görüyor
    çıkma ihtimali
    en az 3 nedenden dolayı 2017 ve 2018 için % 0

KOD dIŞI ihtimali
    birçok nedenden dolayı
    en geç 2019 sonuna kadar ki sürede % 99

HAYAL TACİRLERİNİN HİKAYELERİNE KANMAYIN YENİ ky LER
     Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Kot dışı olmaz ise sana cakacağım bilgin olsun
    Terbiye nin sizin oradan geçmediği muhakkak
    size uygun cevap şöyle olmalı:

size çakan önce SS sonra ZT sonra bakalım kim olacak
    sanırım BIST ve SPK

yani mod çakan çakana modu

Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Süre de verelim sayın hasson

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    sizin haddinize mi
    ben yukarıda ki iki yazımda zaten bağlayıcı süre mi kendim belirlemişim

Alıntı Originally Posted by hasson34 Yazıyı Oku
    Kaldı ki yalnız ben değil bu hiseye yıllarını vermiş ne kadar ky var ise hepsinden aynı muameleyi göreceksin. Bunu yaz kenera. şimdi adam isen kod dışını gerçekleştir ve belgele
    bay anlayışsız terbiyeli
    önce öğren
    muameleyi siz ZT ve SS den ve mahkemelerden yeterince gördünüz
    az kaldı SPK ve BIST den de görürsünüz
    KODDIŞINI ben değil onlar gerçekleştirecek
    belge ye ne gerek var 4 yıl önce ne yazdı isem
    bu topikde hepsi sıra ile oluyor
    şimdilik olmayan bir tek sonuncu
    yani KODDIŞI kaldı

onun da en geç süresi belli

şimdi SÜRÜNDÜRE SÜRÜNDÜRE devresinin tadını çıkarın
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by brs16 Yazıyı Oku
    26.09.2017 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde Kervansaray Yatırım Holding adına kimlerin imza yetkili olacağı konusunun onaylandığı belirtilmiş. Buna göre Zeynep Tümer'in şirketi tek başına temsile ve imzaya yetkili kılındığı görülmekte. Bu Zeynep Tümer'in rüştünü ispat etmesi adına ve şirket lehine çok olumlu bir gelişme. Bunun anlamı bugünden itibaren şirket adına yapılan bütün tasarruflarda Zeynep Tümer'in iradesi ve sorumluluğu olacaktır. Zeynep Tümer'in bugünden sonra yapması gereken ilk iş SS'nin ekibini şirketten tasfiye ederek yerine güvenebileceği profesyonel bir ekip getirdikten sonra küçük değersiz ayrıntılarla uğraşmayı bırakıp hisselerini teminat göstermek suretiyle şirkete finans kaynağı bulma arayışına girmektir. Getireceği profesyonel ekibin kendisine ilk tavsiyesi de bu olacaktır zaten. Bu şirket doğru yönetildiği ve dışarıya para kaçışı engellendiği takdirde kendi iç dinamikleri ile bile ayağa kalkacak güçtedir.
    yapmayın allah aşkına
    hangi hisseler
    KEZBN hisselerini kim kaça teminat kabul eder de kredi verir
    siz böyle birşeye inanıyormusunuz
    AYRICA verilen herhangi bir kredi
    daha ZT nin yada şirketin hesabına düşer düşmez
    alacaklılar tarafından el konulur
    ayrıca ZT değil mi bütün kötülüklerin anası da şimdi ondan medet arıyorsunuz

inanamıyorum yaaa

SAYIN
    KEZBN HİSSELERİNE OLUMLU YÖNDE BAKAN KÜÇÜK YATIRIMCILAR
    BU FORUMUN TÜM ESKİ KEZBN TOPİKLERİNİ OKUMADAN ve ARACI KURUMUNUZA SORMADAN DANIŞMADAN
    KESİNLİKLE KEZBN ve BENZERİ gözaltı pazarı YADA yakın izleme pazarı NA DAHİL HİSSELERE BULAŞMAYIN
    BUNLARIN TAMAMI BIST ve SPK TARAFINDAN KÖTÜ VE BERBAT EKONOMİK TEMELLERDE HİSSELERDİR
    O NEDEN İLE BU PAZARDA İŞLEM GÖRMEKTEDİRLER
    BUNLARIN TAMAMI NEREDE İSE İFLAS IN EŞİĞİNDEDİR

BİLGİLERİNİZE
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4. Müneccim gibi yazmışsın. Belli ki ayarların mayarların kaymış

5. Sayın Volbor ayıp ediyorsun. Bu kadar yatırımcının canını sıkıyorsun. Çok hayır işlemek istiyorsanız gazete ve dergilerde haber yaptırın. Daha büyük kitlelere ulaşabilirsiniz. Burada yazmanız bana göre yanlış..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sayin Volbor biliyorsunuz ki ky olarak buyuk mucadeleler veriyoruz. Yarin da fesih davamizin ilk durusmasi var. Bizim canimiz sıkıldikca emin olun onlarin da cani sıkılacaktir...

Kervan bizim icin cok buyuk bir tecrube oldu. Evet yakin izleme pazarindaki goruslerinize kervan haric katiliyorum. Emin olun kervandan sonra da uygulayacagim...

Ancak isin icine girildiginde kervanin gm lerinin degeri dusundugunuzden daha fazla tutabilir. Unutmayinki icra daireleri sadece lara'ya 400 milyon deger bicti. Bilancoda ise butun gm lerin degeri 500 milyon bile degil...

Bodrum otelini de dahil edersek 7 otel, fabrika ve arsalari, villalar, is hanlari, onlarca daire, donumlerce arsa... Ve sayamadiklarim...

Yani sorun su; yonetim art niyetli... Ha ben vitrin yonetim diyorum sadece ss gitti zt geldi ne degisir... Fazla umidim olmamasina karsin gorecegiz...

Bist ve spk olayina geldigimizde ise... Eger ki yonetim bilancodaki denetci raporu ve ozsermayeyi duzeltmezse sıkınti.... Ancak dedigim gibi davalarimiz devam etmekte .. En azindan biz sirketin gercek degerini ya da neymis ne degilmisi bu fesih davasiyla gorecegiz...

Emin olun eski yk da yeni yk da canini sıkıyoruz... Devam edecegiz...

Yarin ola hayrola...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7.  Alıntı Originally Posted by brs16 Yazıyı Oku
    26.09.2017 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde Kervansaray Yatırım Holding adına kimlerin imza yetkili olacağı konusunun onaylandığı belirtilmiş. Buna göre Zeynep Tümer'in şirketi tek başına temsile ve imzaya yetkili kılındığı görülmekte. Bu Zeynep Tümer'in rüştünü ispat etmesi adına ve şirket lehine çok olumlu bir gelişme. Bunun anlamı bugünden itibaren şirket adına yapılan bütün tasarruflarda Zeynep Tümer'in iradesi ve sorumluluğu olacaktır. Zeynep Tümer'in bugünden sonra yapması gereken ilk iş SS'nin ekibini şirketten tasfiye ederek yerine güvenebileceği profesyonel bir ekip getirdikten sonra küçük değersiz ayrıntılarla uğraşmayı bırakıp hisselerini teminat göstermek suretiyle şirkete finans kaynağı bulma arayışına girmektir. Getireceği profesyonel ekibin kendisine ilk tavsiyesi de bu olacaktır zaten. Bu şirket doğru yönetildiği ve dışarıya para kaçışı engellendiği takdirde kendi iç dinamikleri ile bile ayağa kalkacak güçtedir.
    Sayin brs16, en azindan babasi veya diger yk uyelerine tek imza yetkisi vermemesi olumlu... Hatirlarsak butun kotu kararlarin altinda imzasi olanlar spk tarafindan cezalandirildi...

Yeni zar yeni sans diyelim...

Sirketin surekli soyledigi... Lotlarimiz blokeli lafina gelirsek artik degil ins dediginiz gibi olur.

Profesyonel kadro... Her zaman savundugumuz olaydi...

Dedigim gibi yine de cok guven vermeselerde... Sirketin seffaf ve duzgun yonetilmesi onemli...

Bunu da zaman gosterecek...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Sn frecell1998

yapmayın şimdi
    hep buralardayım
    görüşlerimin ilk günden son güne kadar
    FİYATTAN BAĞIMSIZ olduğunu hep yazdım

tabi ki de haklısınız yukarı kadarda 80 bin tl olabilir
    doğru hiç birşey yok

ama inanın fiyat ve hisse ile ilgili değil bu yazım

topik sessiz kaldıkça üzülüyorum

ben bu KEZBN topiğine KEZBN ky lerine verdiğim emeği
    hiç bir yerde vermedim
    uzak tutabildiğim her ky sevincimdir
    uzaklaşabilen hiçbir ky nin de pişman olduğunu sanmam

18-56 arası da buralarda idim
    68-18 arası da

inanın KODDIŞI olana kadar burada olacağım
    ve yeni ky leri uzak tutmak için yazacağım
    eskiler zaten artık tam kaşar oldu
    artık acıtmıyor onların canlarını KEZBN

sizin ve oluşumunuzun emekleri de BORSA TARİHİNE geçti
    ama sonuç alamayacağınız açık ve net

neden ler hep aynı ilk gün ki gibi

PARA PİYASASI KANUNLARI ve BOŞLUKLARI
    Şimdide sürekli "kod dışı kod dışı olacak" tekrarlarıyla mı yatırımcılara hisseden "kış kış" deniyor Bu olasılıkta var elbette. Bizler için gelinen noktadan sonra kod dışına çıkması da pek önemli değil. Ne olacaksa olsun. Sadece Çağrı davası ve fesih davasının sonucu önemli.

Öyle görünüyor ki diğer bir çok yatırımcınında kod dışı olmadı umrunda değil. Bunu kimse risk olarakta algılamıyor artık. Herseyi herkes göz önüne almış görünüyor.
    Ve herkesin tek amaçlı öncelikle devam eden çağrı davası ve fesih davası süreci sonunda oluşacak yeni durumlar ve sonuçları. Kod dışına çıkarsa bu davalarla sonucunun getirisini değiştirmez.

Ayrıca yatırımcıların elindekini 30 - 40 milyon lot varken kendilerinde bu kadar çok lot varken kod dışına çıkmasında çık daha büyük zararı kendileri edeceğinlnde herkes farkında.

Sen yinede çalış çabala sürekli kod dışı olacak koş dışı olacak diye tekrarla işini iyi yap belki bazılarını hisseden çıkmaya ikna eder, bazılarını kurtarırsın ))

Sayfa 316/964 İlkİlk ... 216266306314315316317318326366416816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •