Sayfa 205/965 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon
Arama sonucu : 7713 madde; 1,633 - 1,640 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Yani bu sekilde yorumlara bayiliyorum. Ss nin zt nin es nin sirket yoneticilerinin hic bir sucu yok.

Ama kanuni haklarini kullanan 300 kisi kotu... Once sirketi, ky yi bu duruma dusuren milyonlarca lira yanlis, zamaninda bilgi vermedigi icin ceza yemis kisileri elestirin.

Bakin bakalim sirket niye gozaltina dusmus, internet yasagi veya brut takas cezasini niye almis biz sikayet ettik diye mi???

Eger ki yine sirkete yonelik art niyetli davranirlarsa hissedar olarak yine sikayet eder gerekirse mahkemeye veririm bu benim en dogal hukuki hakkim.

Yani sikayet ettigin her seyin sorumlularina bir sey soyleme... Ama mucadele edenlere gel burada saydir.

Bak brur takas ve internet yasagi bize zarar veriyor artik. Tradecilerin ekmegine yag suruluyor. 1 liralik islemle hisse kademe cikiyor ve dusuyor diye kaldirilmasi icin yine tai yazdik...

Peki hocam bunlari bir dusun once...

Biz ne sih ne muritiz... Hak mucadelesi yapan KAP haberinde de gorecegin bir yatirimci grubuz. Bu yatirimci grupta hakkini ariyor...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Kafam çok karışık benim kimin ne olduğu belli değil seninde arkandan dedikodular çıkınca sinirlendim neyse ne hakkıma girmişsen helal değil dedim yoksa sana iftira atmıyorum ortaya ateş atan yalakalar çıkınça işler karışıyor sizlere inanna ama ters fikirleri olanlara pis kaka patron adamı diyip iduz gibilerin küfür etmeside doğru değil allah çarşınıza pazar versin ben istediğimi de her zaman yazarım temiz olanlar korkmaz saldırmaz. Selamunaleykum yazdıkları iduza söyledikleri de arada kaynamasın kim ne biliyorsa yazsın.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    Hocam herkesin kafasi karisik. Burada kafam karisik deyip kimseyi suclamiyoruz. Biz her zaman elestirilerede acik olduk. Her soru sorana her arayana cvp verdik. Mucadele ettigimiz arkadaslari hep bilgilendirdik su olacak bu olacak... Su olursa bunu yapacagiz su olursa bunu yapacagiz diye...

Keske direk elestirisel yaklasmaktansa sorular sorsaydiniz...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku

Sayin Volbor bakin size kisa bir cevap. Siz bunlari yazdiginizda da 18-20 kuruslardaydi. Hattabirisi size beddua etmisti. Bana sattirdin diye. Hisselere yatirim yapilir. Beklentisi herkese gore farklidir. Ancak kot disi ihtimalini su anda ongormu

Yani kisaca biz kimin ne oldugunu disarilarda kimle kimin konustugunu, hangi nickleri kullandigini cok iyi biliyoruz.

Kusura bakmayin istediginiz mali ne toplayabiliyorsunuz ne de yukarilardan verebiliyorsunuz..

Dikkatlice sizleri izliyoruz.

Verdigimiz rahatsizliktan dolayi da kusura bakmayin. Ama isinize comak sokmaya devam edecegiz.

Ha sirkete geri donersek.... Iyi isler yaptiklari surece sorun yok. Ama kotu isler yaptiklarinda 300 kisi ile hukuki ve sikayet haklarimizi her platformda kullaniriz...

sn frecell1998
    yazdığınız bu yazıda bahsi geçen yok nick kullanma
    yok birileri ile konuşma yok birilerinin adamı olma gibi işler ile 0 alakam olduğunu bildiğinizden eminim
    ben tek başına bir adamım ve sadece ky bu KEZBN türü hisseler bulaşmasın diye yazmaktayım
    aslında en başta yazılarımdan dikkatli gözler anlardı
    fiyat ile ilgili hiçbir ifadem yoktu

hep 0<her sayı dan anlamında yazdım
    bunları gayet iyi biliyorsunuz

ve ben en başta

GÖZALTI
    ÇAĞRI YOK
    süründüre süründüre
    KOD DIŞI
    0<42 yazarken fiyat
    42 kuruş görüp 70 lere gitmişti

siz çok iyi hatırlarsınız
    o zaman da
    GÖZALTI
    na neden yok diyordunuz
    ne oldu sonuç ortada

sonrasında
    ÇAĞRI YOK
    lafıma geldi sıra
    siz biz ya herro ya merro cuyuz
    ÇAĞRI muhakkak yapılacak kaçış yok diyerek
    çağrının fiyatına faiz hesabı ile uğraştınız
    günlerce aylarca yıllarca
    orada da sonuç ortada

şimdi sıra KOD DIŞI lafımda
    şimdi buna da inanmıyorsunuz
    yine bundan öncekilerde de dediğim gibi siz bilirsiniz

şu 19-20 kuruş da satıp sonra beddua eden vatandaşın
    beddua ettiği tarih temmuz 2015
    KEZBN 19-20 görmüş haziran 2015 de ve sonrasında 48 krş a kadar çıkmış

şimdi o beddua eden arkadaş
    diyelim 20 kuruşda hissesini sattı haziran 2015 de endeks 80000
    şu anda endeks fon alsa 107000
    uçan hisseleri söylemeyeyim
    diyelim benim yüzümden sattı
    sadece benim ilgilendiğim hisseleri takip etse
    forumun kişi takip özelliğinden
    sadece 2017 başından bu yana en az %100 yapardı
    hadi bunuda geçelim
    sattığı gün ereğli alsaydı
    borsanın en kolay alınıp satılan hissesi
    o tarihde 3,40 imiş
    son fiyatı 7,95

o arkadaş burayı okuyor ve hala beddua ediyor mu acaba

yani
    hem ben yazılarımı fiyattan bağımsız yazacağım
    hem fiyat yüzünden beddua edilecek
    sorun yok
    allah huzurunda ve vicdanen doğru olduğundan eminim

siz asıl aramızdaki düşünce farklılıkları ve arada geçen sürede hep haklı çıkmamda
    ve son kalan KOD DIŞI lafımdaki nüans ları düşünün

ve ayrıca ben bu durumların oluşacağını söylerken
    sizin sorunuz bana hep dayanak ve neden di
    ben de size hep aynı cevabı verdim
    KANUNLAR ve özellikle sermaye piyasası kanunu içindeki boşluklar
    siz de hep bu cevabımı kendinize göre çürüttünüz ama sonuçlar ortada

KOD DIŞI konusunda da nedenlerim aynı ve şirket sahiplerinin üstün !! vasıfları neden

size cevap verme isteğimin hep olması gerçek anlamda
    kibar efendi bilgi sahibi ve düzgün seviyeli bir şekilde hitab ve vasıflı bir insan olmanız
    size birçok kereler sizin gibi düzgün insanların bu tür hisselerde zarar görmesini istemem dediğimde
    en son bana biz ya herro ya merro cuyuz diyerek bana diyecek söz bırakmamıştınız
    ben yinede düzgün insanların bu tür hisselerde zaman para ve sağlık kaybetmesine üzüldüğüm için
    buraya vakit veriyorum
    VE AYRICA
    size ky adına çabalarınızdan dolayı hep takdirlerimi sundum ama nafile çaba olduğunu da hep belirttim
    topik de hepsi duruyor siz de biliyorsunuz zaten
    çok yormayın kendinizi hayat çok kısa
    başarılar dilerim

AMA BİRİNİN ADAMI OLDUĞUMU BİRİ İLE İLİŞKİLİ YAZDIĞIMI İSPATLAYAN HER KİM OLUR İSE
    TÜM MAL VARLIĞIMI ÜZERİNE YAPMAZ İSEM NAMERDİM

selamlar
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

4. Hocam bakin biz hep medeni sekilde tartistik. Ben olumsuz yazanlara hic bir sey soylemedim soylememde... Carpitmalara her zaman kizdim.

Bir forumun saglikli islemesi icin kotu de iyi de yorumlar olmali... Ki kagida asik olduysak acaba mi diyelim.

Ancak dediginiz kanuni bosluklar kullanilmazsa... Ben kot disi dusunmuyorum.

Ki en azindan blokeli hisselerin blokesi cozuldukten sonra borsadan para kazanmak varken. Boyle bir seye ihtimal simdilik vermiyorum. Ilerleyen yillarda belki...

5.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam bakin biz hep medeni sekilde tartistik. Ben olumsuz yazanlara hic bir sey soylemedim soylememde... Carpitmalara her zaman kizdim.

Bir forumun saglikli islemesi icin kotu de iyi de yorumlar olmali... Ki kagida asik olduysak acaba mi diyelim.

Ancak dediginiz kanuni bosluklar kullanilmazsa... Ben kot disi dusunmuyorum.

Ki en azindan blokeli hisselerin blokesi cozuldukten sonra borsadan para kazanmak varken. Boyle bir seye ihtimal simdilik vermiyorum. Ilerleyen yillarda belki...

kanunlardaki boşluklar baki kullananlar değişir
    uzun süre yani geldiğimiz duruma kadar hep KEZBN yöneticisi ve büyük ortakları kullandı
    kimbilir bundan sonra kim nasıl kullanır
    düşünün
    bulursunuz
    eminim

bir de ileriki yıllar dan kastınız 3 yıl ve sonrası ise
    ben o kadar ileriyi konuşmuyorum
    olaylara müdahil olduğum tarih ( yani filmin başlangıcı ) ekim kasım 2013
    ( film in başı yani herşey kırmızı italik )
    (gerçekleşen MOR ardı )
    toplam süre 7 yıl olmadan bu olay sonlanır

GÖZALTI
    ÇAĞRI YOK
    süründüre süründüre
    KOD DIŞI

hesabı siz yapın,, yani kırmızı italik kısım MOR ardığında ( gerçekleştiğinde) film bitmiş olur

yazınızdaki ilk kırmızı ile bold ettiğim bölüm
    iyi düşünülmesi gereken bir durum
    hatırlansın istedim
    Paylaştığım hiçbir şey yatırım tavsiyesi olamaz.
    HERKESİN KENDİ AKLI VAR.

6.  Alıntı Originally Posted by unut beni Yazıyı Oku
    Ben hisseme inanıyorum kot dışı çıkmayacak ve iyi fiyatlara gelecek ama bunlar sizin sayenizde olmayacak. Sizler boş boş yazmaya kendinizi gaza getirmeye devam edin sizler temiz benim gibiler pis kaka ben hiç bir zaman mürit olmadım en baştan çıkan adama erdinçmara da kızdım sonra gelen kahramanlara da sabah akşam millete gaz verip şirketi şikayet etmediğiniz yer kalmadı gözaltı ve brüt takasa senin gibi adamlar yüzünden girdi hani neredr çağrı çok bilmiş bilgeler insan yatırım yaptığı şirketi sabah akşam şikayet edermi he ben şimdi şirket adamı olurum sizler yatırımcı dostu temiz adamlar. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
    merhaba delikanlı

size bir kaç sorum olacak

1) daha önce whats up grubundamıydın?
    2) adın soyadın nedir?
    3) adını soyadını söyleyemeceksen eğer memleketin neresidir?

lütfen cevap verirsen sevinirim. bak kardeşim insanlar belli bir amaç için birleşir. Başarır başarmaz. Ama ortada bi emek var. Zamanı gelir bazı şeyler hoşuna gitmeyebilir. Ama ortada bi emek var.. Bu emeğe hürmeten en azından susarsın...Bu kendi görüşüm .. bunu nasihat olarakta algılama.. BEn senin yerinde olsam böyle yapardım.. İnsanlar anlaşamayabilir.. olabilir.. Ama senin uslubun hoş değil delikanlı..

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Prometheus burda algi olusturmaya calisiyorsunuz gibi bir yazim yok nerden cikardin. Yine de cevap vereyim. Gecen uc yilda bunlari yapmaya engel SPK vardi. Kas yapalim derken gozunuzu cikardilar
    sayın kervanze de

eğer uygun görürseniz bir kaç sorum olacak. Mümkünse cevaplayabilirmisiniz?
    1) daha önce what s up grubunda mıydın?
    2) adın soyadın nedir?
    3) adını soyadını söyleyemeyeceksen memleketin neresidir?

Lütfen cevaplayabilirmisiniz? rica ediyorummm

8. benim adım ŞEFAAT DİNÇ

İ.P ADRESİM: 88.251.157.5

KÜTAHYALIYIM.

Sayın kervanzede ve unut beni bak ben korkmadan yazabiliyorum...Siz de yazabilirmisiniz? Eğer cesaretiniz yüreğiniz varsa yazın ..

Sayfa 205/965 İlkİlk ... 105155195203204205206207215255305705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •