Sayfa 64/1006 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 8043 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Vob 24

1.  Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Dün akşam geldim mercedes bmw den geçilmiyo, en düşük passat arabaların %30 u çakarlı
    he merso bmv hastasıyız birde vosvos ee ülkenin ticareti istanbuldan parası ankaradan dönüyor

2. Korkutma aşamasını geçti, adam bay baya satıyor.

Alıcı çekmek için yukarı çekse bari, iblise uymadık hata ettik.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu hafta sonuna kim longla girmek isterki. Barzonun memlektine uçuşlar duruyor Türk halkına bölgeyi terkedin deniliyor.

Forever short...

Alıntı Originally Posted by Serkan23 Yazıyı Oku
    Dün akşam geldim mercedes bmw den geçilmiyo, en düşük passat arabaların %30 u çakarlı
    Tekstil ihracat firmalarında dahi ,ithalat oranı %50 yi geçmiş (makina hariç)

5. Katalonya'da 1 Ekim'de referandum varmış.

Oradaki duruma bakıp tepkilere göre bir tavır da sergileyebilirler.

6. Bugün kurban TTKOM olabilir. Süre doluyormuş bugün.

Açıklama gelmesi lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Biraz olabilir, ama bir Singapur'dan daha stratejik bir yerdeyiz.

Un, şeker, yağ var ülke bir tülü hamle yapamıyor. Türkiye'de tutan bir şey Dünya'nın her yerinde tutar envai çeşit insan var.
    Ocak yok. Ateş yok..

Birde senin fırsat tüketip olumlu sonuçlar çıkarmaya çalışmaya hastayım.
    Yok olmayacak. bunlar en iyi günler.. iyi günler istiyorsan elini taşın altına koymak zorundasın. Evin içinde hayal kurarak olmaz..

Avrupa hisseleri, euronun yönünü aşağı çevirmesiyle ABD hisseleriyle aynı düzeye gelmeye hazırlanıyor
    Euro Bölgesi hisseleri, Wall Street ile aynı düzeye gelmeye hazır olabilir.
    Eurodaki ralli, canlanan ekonomik toparlanmaya ve karlardaki artışa rağmen S&P 500 Endeksi karşısında daha düşük bir performans gösteren bölge hisselerindeki kazançları kıstı.
    Bu durum, Almanya'daki seçimlerin ve Fed'in şahinvari yorumlarının ardından euronun dolar karşısında zayıflamasıyla değişiyor. Uzmanpara'da yer alan habere göre, stratejistler, daha zayıf bir euronun bölge hisselerini destekleyeceğini ve hisselerin yılın sonuna doğru sağlam kazançlar sağlayarak yaptıkları ralliyle Wall Street'e yetişeceğini söylüyor.
    Geneva'da Makor Capital Markets stratejisti Stephane Barbier de la Serre, "Avrupa hisselerinin bulunduğu nokta oldukça iyi ve piyasanın yukarı yönlü hareketini hafifleten tek şey eurodaki yükseliş idi" dedi ve "Euronun yönü, şu an muhtemelen tam tersine dönmüş durumda ve parite, 1.14-1.15'lere inebilir" diye konuştu.

Sayfa 64/1006 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •